Zar je AfD učinio njemačke gradove nesigurnima, a granice propusnima?

Pin It

Može biti slika sljedećeg: tekst "EINHEIT UND ZUSAMMENHALT: VOLKSPARTEI FÜR GANZ DEUTSCHLAND! mitmachen.afd.de AfD"

Zamislite taj nazovi/tolerantni tzv. mainstream; sve glasnije govore o “zabrani” ultra-popularne političke stranke koja je po potpori Nijemaca na saveznoj razini, u ovome trenutku - već na visokom drugom mjestu, a u istočnom dijelu države - uvjerljivo prva?!

“Zabranili” bi AfD zbog toga što beskompromisno želi riješiti probleme koje je prouzročio NETKO DRUGI, tijekom godina u kojima Alternativa za Njemačku uopće nije ni postojala! Ugrožene probriselske “elite”, uključujući uličarske kmečavce, besprizorne zgubidane i globalističke medije, “krivnju” za katastrofalno stanje u Njemačkoj (koja je odavno izgubila svoj sjaj), neuvjerljivo pokušavaju prebaciti na parlamentarnu političku organizaciju - koja je jasno detektirala pogrešan smjer kojim njihova zemlja već godinama srlja u propast.

Zar je AfD učinio njemačke gradove nesigurnima, a granice propusnima?! Tko već godinama uništava njemačke farmere, tradiciju i obitelj kao temeljni stup zdravog društva?! Kome smeta povratak nacionalnog ponosa, na koji svaki narod - pa tako i Nijemci - imaju pravo?! Tko im to, i s kojim pravom, ubija nadu u normalno sutra?!

Od vlastite odgovornosti za nepodnošljivo i alarmantno stanje njemačke nacije - prebacivanjem krivnje na druge - kukavički bježe “demokršćani” iz CDU-a, ljevičari iz redova SPD-a, “zelenih” i istočnonjemačkih postkomunista, a dodamo li im još i “žute” liberale - eto merkelističkog semafora koji je Njemački narod već odavno gurnuo na crveno!

I sad im je za katastrofu “kriv” AfD! Pa, tko je tu lud?! Koga će to oni “zabraniti”?! Volju naroda? MALO MORGEN!

Velimir Bujanec