Silovanje i ubijanje bijele djece kao 'ljudsko pravo' invazijskih imigranata?!

Pin It

DRAGOVOLJAC - Promigrantska aktivistica koju je silovao migrant beskućnik  'šokirana' kad ga je vidjela na slobodi

Silovanje i ubijanje bijele djece te drugi nasilni zločini koje čine invazijski imigranti obično su prešućeni kad je u pitanju „grupna izvedba“ a kada je počinitelj invazijski imigrant pojedinac onda ga mediji žurno proglase neuračunljivim.  Je li nasilje prema bijelcima „ljudsko pravo“ invazijskih imigranata? 

Slučaj grupnog silovanja Talijanice (13) i njezinog pretučenog dečka također Talijana (17) konačno je uzburkao duhove

Silovanje i ubijanje bijele djece te drugi nasilni zločini koje čine invazijski imigranti obično su prešućeni kad je u pitanju „grupna izvedba“ a kada je počinitelj invazijski imigrant pojedinac onda ga mediji žurno proglase neuračunljivim.  Je li nasilje prema bijelcima „ljudsko pravo“ invazijskih imigranata? Prešutno u Europi je na djelu opsesivna mržnja usmjerena prema bijelcima.  Od Švedske do Francuske vidimo vojsku na ulicama, a Plenković dovodi 500.000 stranca iz Afrike i Azije u RH do kraja desetljeća. Uz stotine tisuća, sad već i milione koji su ilegalno kao invazijski imigranti prešli granicu RH što nas čeka! !? Većina seksualnih napada na bijele žene i djecu izgleda prođe „ispod radara“.  U Italiji predlažu kemijsku kastraciju silovatelja kao rješenje.

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden

https://unherd.com/2021/04/swedens-migrant-rape-crisis/

https://www.bbc.com/news/world-europe-45269764

Strava se nastavlja

Brutalno grupno silovanje 13-godišnje djevojčice od strane sedam egipatskih migranata na Siciliji izazvalo je bijes i pozive na strože mjere protiv seksualnog nasilja i ilegalne imigracije u Italiji.

Stravičan incident dogodio se u ponedjeljak navečer u gradskom vrtu Villa Bellini u Cataniji, drevnom lučkom gradu na otoku Siciliji. Prema informacijama koje je objavila lokalna policija, mladoj djevojci i njezinom dečku, obojici Talijanu, prišla je skupina od sedam stranaca koji su im prijetili, a potom ih i napali.

Dječaka su napadači pretukli i držali, dok su dvojica naizmjenično silovala djevojčicu a ostali su gledali. Unatoč njihovim kricima, nitko im nije priskočio u pomoć. Djevojka se nakon drugog silovatelja uspjela osloboditi i par je pobjegao.

Policija je uspjela identificirati i uhititi počinitelje (zahvaljujući snimkama s obližnjih nadzornih kamera i opisima žrtava). Svi su imigranti,  egipatski državljani, navodno stari između 15 i 18 godina. Četvorica su bila starija od 18 godina, ali su također bili smješteni u prihvatne centre za migrante namijenjene maloljetnicima, javlja Il Giornale. Maloljetnost treba uzeti s rezervom jer invazijski imigranti često daju neistinite podatke koje je teško provjeriti. Nakon uhićenja, troje osumnjičenih odvedeno je u zatvor Catania Piazza Lanza, jedan je stavljen u kućni pritvor, a preostala trojica su vraćena u centar za prihvat migranata tj. neku vrstu hotelsko-hostelskog smještaj  o trošku poreznih obveznika u Italiji. Ne navodi se jesu li i čime invazijski imigranti bili zaraženi.

Šokantni napad izazvao je političku osudu i zahtjeve za pravdom i sigurnošću. Premijerica Giorgia Meloni izrazila je solidarnost s djevojkom i njezinom obitelji, rekavši: “Država će biti tu i pravda će biti zadovoljena.”

Zamjenik premijera Matteo Salvini, čelnik normalnih konzervativnih ljudi okupljenih u stranke Liga, pozvao je na kemijsku kastraciju za silovatelje i pedofile, kao i hitnu deportaciju za ilegalne imigrante.

“Nemojte dolaziti i razgovarati sa mnom o ‘toleranciji’ ili ‘grešci’. Suočeni s užasima ove vrste, ne može postojati pomilovanje nego samo jedan lijek: kemijska kastracija. Računam da će prijedlog Lige biti izglasan što prije”, rekao je.

Talijanska zastupnica u Europskom parlamentu Annalisa Tardino, ponovila je Salvinijevo razmišljanje u Bruxellesu, rekavši: “Ostajemo čvrsti pri ideji da je potrebna kemijska kastracija za silovatelje i pedofile, doživotni zatvor za slične epizode, kao i veća sigurnost u našim gradovima . Za strance vraćene odmah! U Egiptu nikad ne bi dopustili takvo ponašanje. Sigurnost naše djece mora biti prioritet u cijeloj Italiji.”

Ovo nije prvi slučaj gdje strani maloljetni migranti vrše seksualno nasilje nad domaćim stanovništvom u Italiji. U studenom 2023. dvojica 15-godišnjih migranata iz Sjeverne Afrike seksualno su napali 30-godišnju ženu u Bologni. Ženu su spasili prolaznici prije nego što su je dvojica tinejdžera uspjela silovati.

Prisjetimo se samo nedavnog zločina u Britaniji, jednog od mnogobrojnih u kojem su žrtve uglavnom Europski bijelci.  Devet osoba, uključujući djecu, ozlijeđeno je “nagrizajućom tvari” u Claphamu u južnom Londonu, javljaju britanski mediji. Nedavno je naslov „Zombi noževi će biti zabranjeni u Engleskoj i Walesu“ privukao pozornost na notornu činjenicu o iznimnom povećanju napada i ubojstava nožem, žrtve kojih su pretežno nažalost britanski bijelci.

Opširnije na poveznici:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zombi-nozevi-ce-biti-zabranjeni-u-engleskoj-i-walesu/2532419.aspx

O pojedinim slučajevima nasilja invazijskih imigranata možete pročitati na poveznicama;

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12424431/Migrant-18-captured-cops-raped-killed-Texas-girl-11-dumped-bed.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Desir%C3%A9e_Mariottini

https://www.bbc.com/news/world-europe-45976450

https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Maria_Ladenburger

https://www.foxnews.com/world/illegal-immigrant-charged-barbaric-killing-rape-paris-12-year-old-found-box

https://www.index.hr/vijesti/clanak/devetero-ljudi-u-londonu-napadnuto-kiselinom-medju-njima-je-i-dvoje-djece/2534573.aspx

Što čeka Hrvate?

Zahvaljujući politici i pohlepi Andreja Plenkovića i njegove kabale Hrvati će uskoro postati manjina u vlastitoj državi. U zagrebu se već formiraju NO-GO zone što će se i nastaviti. Kada 500.000, radnika prema Plenkovićevim zakonima dobije trajno boravište dovesti će svoje obitelji (ne manje od 6 članova, i do 20 u ekstremnim slučajevima) a u proces državljanstva ulaze nakon 5 godina. Hrvati kao manjina mogu se samo iseliti ili trpjeti nesigurnost.

Zoran Grgić

neovisni analitičar

priznajem.hr