Hasanbegović u Otvorenom potpuno jasan: “Grbin, Bauk, Beljak i Mrak-Taritaš ili Milorad Pupovac i Nina Obuljen - neće biti provoditelji našeg ideološkog programa!”

Pin It

Hasanbegović: DP želi ulogu u vladi uz uvjet da može provoditi svoja  političko-ideološka načela - Braniteljski portal

KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA RASTURIO OBULJENKU I ISKLJUČIO BILO KAKVU MOGUĆNOST SURADNJE S MILANOVIĆEVOM YU/LJEVICOM!

“Nema ideološkog moratorija,” izjavio je dr. Zlatko Hasanbegović u ime koalicije Domovinskog pokreta, u kojoj je i njegov Blok za Hrvatsku, napomenuvši da politiku čine upravo ideologija i vrijednosti koje netko zastupa.

Walterova AFŽštreberica Antolović, bezlični ‘liberal’šalteraš Klasić i užasno iritantna, briselski odbojna Obuljenka - to su večeras bili gosti Otvorenog HRT-a. Iako je s njima bio u istome studiju, gospodina Hasanbegovića uvredljivo bi bilo staviti u istu rečenicu s prethodno spomenutim birokratskim sobaricama i ćatama dvojice zajapurenih drugara sa Zrinjevca!

DR. ZLATKO HASANBEGOVIĆ BIO JE JEDNOSTAVNO - VELIČANSTVEN!

PHOTO/SCREE/HTV: HASANBEGOVIĆEVA LEKCIJA ZBUNJENOJ BEZVEZNJAKUŠI! Nervozno gutanje knedli, pogled pun prezira i oholi podsmijeh kojim je Plenkovićeva ‘gospoja ministarka’ popratila briljantnu definiciju same srži bavljenja politikom, a to su IDEOLOGIJA I SVJETONAZOR, najbolje opisuje kakav izborni program ima stranka, u kojoj je upravo frčkava transtitoljubka - zadužena za njegovu izradu.

Velimir Bujanec