Penava: Ovo je vukovarska Hrvatska, Hrvatska koja okuplja

Pin It

BEZ KOALICIJE OKUPLJENE OKO DOMOVINSKOG POKRETA NEĆE BITI NOVE VLADE!

Trudit ćemo se sa svim drugim partnerima vratiti Hrvatsku tamo gdje joj je mjesto, a to je da pripada hrvatskom narodu i hrvatskim građanima, da u toj državi naš narod i naši građani imaju sve mogućnosti za kvalitetan i zdrav život

U ime Domovinskog pokreta danas sam potpisao koalicijske sporazume s partnerima: Pravom i pravdom, Blokom za Hrvatsku, Nezavisnima, Agramerima, Zelenom listom odnosno platformom DHSS-a kao i s čitavim nizom nezavisnih pojedinaca od kojih treba izdvojiti Predraga Mišića u devetoj izbornoj jedinici i gospodina Gorana Kajkića u petoj izbornoj jedinici.

Ove smo sporazume potpisali kako bismo pred hrvatsku javnost izašli jaki kao što i jesmo, a što ste mogli vidjeti na našim skupovima. Hrvatskom narodu i biračima želimo po prvi puta donijeti jednu istinski hrvatsku Vladu gdje neće biti mjesta za narativ o sukobu dva brda jer, eto, nitko drugi ne zna voditi politiku i skrbiti o hrvatskim interesima, nego se sve svodi na sukob Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića. Mi ćemo ostvariti izvrstan rezultat bez kojeg neće biti moguća iduća Vlada!

S Pravom i pravdom i gospodinom Kolakušićem spaja nas dosta politika koje hrvatski građani željno iščekuju, a to je zaštita naše sigurnosti iz aspekta ilegalnih migracija. Ponovno proglašavam nultu stopu na ilegalne migracije. Jednako tako zalažemo se za zaštitu hrvatske poljoprivrede, za borbu protiv globalističke priče oko COVID-a i protiv lišavanja našeg suvereniteta na način da Svjetska zdravstvena organizacija treba dobiti tu moć da za sve države članice proglašava globalnu pandemiju.

Trudit ćemo se sa svim drugim partnerima vratiti Hrvatsku tamo gdje joj je mjesto, a to je da pripada hrvatskom narodu i hrvatskim građanima, da u toj državi naš narod i naši građani imaju sve mogućnosti za kvalitetan i zdrav život, od naših umirovljenika do naših najmlađih i naših obitelji. Sve suprotno od onoga što smo gledali ovih godina kad su se izmjenjivale 'plave' i 'crvene' Hrvatske. Ovo je vukovarska Hrvatska, Hrvatska koja okuplja sve!