Mlinarić: Čuda su moguća

Pin It

Prikliješteni smo između dva zla, dva paklena vraga. Jedan je tijesni savez sa Srbima, tijesni savez sa SDSS-om koji je antihrvatski i koji će uvijek zagovarati i zagovara difamiranje  Domovinskog rata, Hrvata i hrvatskih vojnika kroz svu povijest i promicanje ciljeva koji su bili zacrtani u velikosrpskoj agresiji i Milorada Pupovca i njegove izdajničke i tajne politike.

Za ove četiri godine napravili su strašna zla na tkivu hrvatskoga naroda, na identitetu Domovinskog rata, na sprječavanju istraga, potraga, sudskih procesa, rehabilitaciju četništva, financiranju srpskih centara u kojima će se i dalje promicati takva politika. To je jedan pakleni vrag nad Hrvatskom koji promiče HDZ. Uz to promiče i rodnu ideologiju i sve ono nakaradno što po diktatima dolazi iz Brisela. Preko Hrvatske useljavaju ilegalne migrante tjerajući hrvatske institucije da krše zakone vlastite države. Sve te Briselske politike provode se preko Andreja Plenkovića, koji je oličenje prevare i izdaje! To je jedan pakleni vrag.

Drugi pakleni vrag je SDP-ova koalicija s Milanovićem na čelu koja se nije, ne može i neće distancirati od Tita i njegovih zločina jer je to jedna duhovna agenda. To je bio jedan savez s vragom u povijesti od kojeg se oni nisu odmakli i ne mogu odmaknuti i koji će uvijek radije promicati Tita, komunizam, agresiju i Jugoslaviju, nego čisto hrvatstvo, domoljublje i kršćanske vrijednosti.

Taj drugi vrag pakleni ako uđe u vlast i dalje će piti krv hrvatskom domoljubu, i dalje će vrijeđati rane hrvatskih ratnika kroz povijest naših očeva, djedova. To je drugi pakleni vrag.

A gdje smo mi? I čini se da nema rješenja. Ali ja sam već prošao takve stvari, takva iskustva kad se činilo da nema rješenja. Kad nema rješenja onda je rješenje ovo, zakleto biti vjeran svojoj ideji. Zakleto biti odlučan u tome da braniš svoje svetinje, svoje vrijednosti, svoj identitet i da se boriš do kraja. I onda su čuda moguća, da, čuda su moguća! Pokret je naše rješenje!