Mlinarić: Krađa referenduma, dobro da ste me podsjetili

Pin It

MLINARIĆ ĆIPE SE PRISJETIO SVOJIH NAJTEŽIH DANA: Od ovoga vam moraju poteći  suze, opisao strahote iz srpskih logora! | 7dnevno

Da, rekao sam i više puta sam ukazivao na to i govorio kako je pod Plenkovićevom palicom narodu ukraden referendum. To se nije moglo ili smjelo  dogoditi bez njegovog znanja i uvida. 

Sjetimo se preko 30.000 potpisa je preko noći poništeno i nestalo, i nikada nitko nije mogao imati uvid u to kako i koji potpisi su nevaljani. To nije ništa drugo nego pljačka. To je jedna od najprljavijih operacija i nasilja nad demokracijom, a to je i sramota mainstream media. Tada su sve nevladine inicijative, organizacije i udruge trebale pokrenuti brda i doline da se takva operacija spriječi, od tiskanih i portala i televizija, svi su tada zatajili, i vlasti i mediji i civilno društvo, dok se na njegovim narodom događalo nasilje pljačke. Ispada da se neke nepravde i neki zločini smiju činiti ako su usmjereni protiv nekih koji imaju drugačije mišljenje. Nisam primijetio da se GONG zalagao za transparentnost, da je stranka 'Možemo' tada pravila prosjede. Sve to se nije moglo dogoditi bez njegovog znanja, niti učiniti nez njegova dopuštenja. To je bila bezočna krađa volje naroda. Kada bih o tome šutio i to prešutio, izdao bih samog sebe.

Da to sam nazvao krađom, i bio bih nečovjek kad bih to prešutio. No, pred nama je vrijeme i izazov da tu nepravdu ispravimo. Zato sam ovdje.