Bartulica u Bujici: Domovinski pokret je zaustavio dolazak Milanovića u Banske dvore i izbacio Pupovca iz Vlade!

Pin It

Cijela Europa ide u desno i Hrvatska prvi puta u političkoj povijesti ne kasni za drugima!”

Bartulica tvrdi: “Laž je da Hrvatska neće dobiti Muzeja žrtava komunizma! Tamo ćemo, ako treba - postaviti i voštanu figuru Žarka Puhovskog, pa nek’ mladi ljudi vide tko je ‘71. godine svjedočio protiv hrvatskih sveučilištaraca!”

BUJICA JEDINA U TV ETERU OBJAVILA ŠOKANTNE SNIMKE PALJENJA HRVATSKE DRŽAVNE ZASTAVE IZ TRPINJE KOD VUKOVARA!

UŽIVO! STIPO MLINARIĆ ĆIPE: - Da je Pupovac ostao na vlasti, velikosrpski ekstremist sigurno ne bi završio u pritvoru! Počinitelj tog gnjusnog zločina protiv Hrvatske države treba dobiti maksimalnu kaznu, a naše institucije moraju istražiti u kakvoj je vezi sa SDSS-om!

DR. BARTULICA: - DP sigurno neće izdati birače i s pozicije vlasti preispitat će sve propuste i štetne odluke iz vremena koronakrize! To je naša politika i od nje ne odustajemo!

ZASTUPNIK DP-a ŽESTOKO PROZVAO BIVŠEG PLENKOVIĆEVOG MINISTRA: - Žao mi je obitelji Banožićeve žrtve i ovim putem izražavam sućut djevojčicama koje su ostale bez oca!

“Čini se da nekome u HDZ-u odgovara kada mediji blate naše ministre, iako još nisu ni započeli svoj posao, dok – s druge strane – brane bivšeg Plenkovićevog ministra obrane, čije je ponašanje besramno – izjavio je u Bujici Z1 televizije izabrani zastupnik Domovinskog pokreta u Hrvatskom državnom saboru i kandidat za EU parlament – dr. Stjepo Bartulica.

Žestoko je prozvao Pupovca i Vučića, a posebno oštro odgovorio na prozivke Sandre Benčić, Ivane Kekin i cijelog niza ljevičarskih novinara, koji smatraju da ga zbog konzervativnih i suverenističkih stavova - treba potjerati natrag u Ameriku, gdje je rođen nakon što je njegov otac Nikola morao iseliti nakon Titove okupacije Hrvatske i uvođenja jugo-komunističke diktature...

BUJICA POBROJALA TKO SVE NAPADA DOMOVINSKI POKRET: - Vučić, Pupovac, Benčićka, Kekinica, Šimpraga, Tomić, Dežulović, Pavliček, Bulj, Grmoja, Grbin, Novosti, Index, Telegram i mnogi drugi…