Ćaleta-Car: EU kao zajednica suverenih nacija da, EU kao nadnacionalna naddržava ne!

Pin It

Ive Ćaleta - Car: Vremena više nemamo, dat ćemo sve od sebe da Hrvatsku  izvedemo na pravi put - Kamenjar

Zastupnik DP-a Ive Ćaleta-Car: ''Prije otprilike tri tjedna u njemačkom gradu Mannheimu radikalni islamist je nožem nasrnuo na okupljene prosvjednike, pri čemu je ozlijeđeno nekoliko osoba, a jedna je ubijena. Posebno je mučna scena u kojoj policajac, umjesto da pokuša zaustaviti napadača, nasrće na jednu od osoba koje su napadača pokušale zaustaviti, nakon čega ga taj isti napadač ubada nožem u vrat''.

''Upravo je ta scena najbolji prikaz trenutne službene politike prema migrantima koju provodi Europa. Na migrante se gleda kao na povlaštenu kastu za koju zakoni ne vrijede, jer se ljude koji bi zakone trebali provoditi u tome onemogućava u ime političke korektnosti''.

''Prema izvještaju njemačke policije iz 2016. i 2017. godine, strani državljani u Njemačkoj odgovorni su za čak 67 posto slučajeva grupnog silovanja, a čak 34 posto otpada na strance porijeklom iz Afrike i Afganistana. Iako su te brojke jezive i izazivaju osjećaj mučnine, vrijeme je da se počne govoriti istina jer upravo će nas ona osloboditi!''.

''Postavlja se legitimno pitanje zašto bi netko inzistirao na politikama koje su za njega pogubne. Svima je do sada postalo jasno da se EU polako pretvara u jednu jedinstvenu nadnacionalnu državu. Od EU se pokušava stvoriti neprirodna federacija država koju će upravo migranti i njihovi potomci nastali miješanjem s autohtonim stanovništvom držati na okupu''.

''Europljani su, sudeći prema rezultatima europarlamentarnih izbora na kojima su nagrađene desne opcije, jasno pokazali da je smjer u kojem Europa ide pogrešan i da je trenutne politike pod hitno potrebno mijenjati. EU kao zajednica suverenih nacija da, EU kao nadnacionalna naddržava ne!''.