Zadnji komentari

Roman Leljak u Bujici: “Najviše Hrvata pobili su komunisti pod crvenom zvijezdom, a drugi su četnici s kokardom – nevjerojatno je da ti simboli nisu zabranjeni, a ‘ZDS’ će drakonski kažnjavati!”

Pin It

LELJAK O HOS-ovcu SLAVKU JAGERU: - S nepunih 25 godina došao je kao dragovoljac iz Maribora braniti Zapadnu Slavoniju od četnika, zarobili su ga kod Jasenovca i unakazili mu tijelo šrafcigerima! Vlada RH njegovoj majci nije rekla ni hvala, a sada kriminaliziraju oznaku pod kojim je dao život za Hrvatsku!

“Slovenski komunisti i simpatizeri zločinca Tita svake godine 15. svibnja slave pokolj Hrvata na Poljani, blizu austrijske granice, a hrvatska vlast je šutke prihvatila zabranu komemoriranja žrtava najveće tragedije u hrvatskoj povijesti,” izjavio je u Bujici Z1 televizije, slovenski istraživač komunističkih zločina - Roman Leljak i predložio: “Bilo bi najbolje da ove godine svi dođemo u na Poljanu, sa slovenske strane Bleiburškog polja i održimo kontra-skup!”

U prvom dijelu emisije Leljak je govorio o novom zakonskom prijedlogu aktualne HDZ/SDSS-ove vlasti, koja namjerava drastično kažnjavati pozdrav ‘ZDS’ i simbole koje je u Domovinskom ratu koristio HOS, ali i mnoge druge postrojbe Hrvatske vojske… O zakonskom pamfletu prepisanom iz jugo-komunističkih vremena, kada se zbog pjevanja ‘Vile Velebita’ i ‘Ustani bane’ išlo u zatvor, izjave za Bujicu dali su Stipo Mlinarić Ćipe i prof. dr. sc. Josip Jurčević iz Domovinskog pokreta, koji se protivi donošenju spornog zakona.

U drugom dijelu emisije gost iz Slovenije iznio je šokantne detalje iz tzv. Bijele knjige o Jovanki Broz. Slovenski istraživač je rekonstruirao tajne dokumente, koje je o Titovoj udovici sastavila savezna Udba i demistificirao mit o “poštenom i skromnom” zločinačkom paru, koji je desetljećima vladao propalom komunističkom državom: - Jovanka Broz uopće nije bila siromašna, a tijekom 1942. godine skrivala se u Zagrebu, pod drugim imenom i noći provodila u društvu njemačkih oficira, što je Tito kasnije prikrio, dodijelivši joj partizansku spomenicu ’41. s čime se nisu slagali čak ni lički Srbi!

LELJAK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ DOSSIERA ‘SENKA’: “Jovanka Broz uopće nije bila siromašna, a ispod kreveta diktatora Tita, nakon njegove smrti pronađeno je 30 kilograma zlata!”

Dossier ‘Senka’ punih trideset godina bio je označen kao najstroža tajna, a osim o Jovanki Broz, stotine stranica iz beogradskog arhiva, otkrivaju i mnoge druge, prilično neugodne detalje iz života komunističke vrhuške, uključujući i samog Tita: - Josipu Brozu su ispod kreveta, kada je preminuo, pronašli 30 kilograma zlata, hrpu deviza i dijamante obitelji Karađorđević! U jednom razgovoru s Rankovićem, Tito je tražio da se likvidira Kardelja,  dok je Stevo Krajačić optužio Andriju Hebranga za suradnju s ustaškom policijom!