Zadnji komentari

Udruga Hrvatsko bilo: Napade predvodi plaćenička bojna samoprozvanih novinarskih veličina naviklih na besplatna ljetovanja

Pin It

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Kada smo osnivali udrugu znali smo da ćemo naići na puno zapreka, znali smo da ćemo biti izloženi razno raznim spinovima koji dolaze iz raznih centara moći, ali da budem potpuno iskren očekivali smo to ipak na jednoj inteligentnoj razini.Naime, svjedoci smo, zadnjih dana, orkestriranih napada preko društvenih mreža i inih stranačkih glasila spram naše Udruge i ljudi koji su sami osnivači udruge.

Napade predvodi plaćenička bojna samoprozvanih novinarskih veličina naviklih na besplatna ljetovanja, ispijanje dobre kapljice, te njihove propale kolege koji se za svoj probitak služe čak i optužbama za seksualno zlostavljanje.

Gospodo, mada mi je teško nazvati vas gospodom, samo dajte, liječite svoje osobne komplekse i frustracije, punite svoje džepove prljavim novcima vaših nalogodavaca , ali morate znati, nećete nas pokolebati, dapače, svaki vaš napad, svaka vaša objeda, svako vaše valjanje po blatu nas čini odlučnijima i daje potvrdu da smo na dobrom putu, i da radimo dobru stvar. 

Kada smo se osnivali jasno i glasno smo rekli tko smo i što smo, također smo još jasnije rekli za što ćemo se zalagati. Većina ove frustrirane žgadije nam se sa podsmijehom obraćala i prognozirala da ćemo se jako brzo ugasiti, ali eto na njihovu veliku žalost to se nije dogodilo. 

??? ?? ???? ? ??? ?????‼️

Dokazujemo svojim radom da nismo licemjeri i da nemamo nikakve skrivene namjere. Dopuštam da ideje za koje se mi borimo poput suverenizma, očuvanja nacionalnog identiteta, i najvažnije od svega, očuvanja digniteta Domovinskog rata i branitelja neke smetaju. Pitat će se normalna čovjeka zašto❓️ Odgovor je jednostavan, sve vrijednosti za koje se mi zalažemo jednostavno smetaju licemjerima koji pune svoje džepove, kupuju tvrtke ili pokušavaju kupiti medijska carstava i sve to ne u korist Hrvatske, niti njenih građana, već sve u osobnom interesu punjena vlastitih džepova. 

Ujedinjavanje_desno_orijentiranih_političkih_opcija, za što se zalažemo, takvima je najveća opasnost, jer će se napokon naći na vjetrometini i neće se moći skrivati iza lažnih nacionalnih i domoljubnih narativa kojima obmanjuju narod.

Pozivam sve cijenjene članove i simpatizere HRB, kao i sve iskrene domoljube da ne nasjedaju na takve jeftine spinove. 

Pokažimo svoje jedinstvo već na idućim izborima i nemojmo po tko zna koji puta nasjedati na priče lažnih domoljuba koji se zaklinju u vjernost svojoj državi i narodu, a pri tome drže ne jednu figu već vise njih.

??????????? ?????? #Darijo_Žepina ??