Zadnji komentari

Ivan Valek u Bujici

Pin It

“Plenković je britanski čovjek i uništio je savez Hrvatske sa SAD-om, Vučić gubi Kosovo – al’ je proširio ‘srpski svet’ na Crnu Goru i prešao Drinu!”

BALŠA KNEŽEVIĆ UŽIVO IZ PODGORICE: - Nama Crnogorcima se čini da je hrvatski premijer Milorad Pupovac, a ne Andrej Plenković!”

NOVINARKA BUJICE PITALA HDZ-ove MINISTRE O KAŽNJAVANJU POZDRAVA ‘ZDS’: Pogledajte kako je Nina Obuljen nesuvislo mrmljala, a Gordan Grlić Radman ostao bez teksta?!

GENERAL ROJS NA KOMEMORACIJI ZA RATNOG MINISTRA OBRANE: - Šušak i Tuđman nikada ne bi koalirali sa SDSS-om!

VALEK: - Amerikanci su tajno odobrili vojno slamanje “Republike Srpske”! Da smo ’95. godine ušli u Banja Luku, danas ne bi bilo ‘srpskog sveta’…

“Plenković punih sedam godina nije primljen u Bijeloj kući i Amerikanci ne računaju na njega, on je britanski čovjek, iako se govorilo da je član lože Velikog orijenta Francuske,” izjavio je u Bujici Z1 televizije, ravnatelj Kraljevske akademije u Zagrebu - Ivan Valek: “U vrijeme Šuška i pobjeda Hrvatske vojske bili smo miljenici SAD-a, no, Plenković je uništio taj savez i sada su glavni favoriti Amerike Albanci!”

Proslavljeni košarkaš Cibone, teolog i ugledni arhitekt u Bujici je prilično otvoreno govorio o SPC-u, ali i bivšim agentima KOS-a. koji su – kako kaže - premrežili posrnulo hrvatsko gospodarstvo: “Među 200 najbogatijih Hrvata je točno 124 kosovaca!”