Zadnji komentari

Jorge Bergoglio (‘papa’): ‘Nemam pojma zašto je Isus umro na križu…’

Pin It

Papa Franjo šokirao: Sotona je taj koji otkriva grijehe biskupa! Evo  zašto.. | 7dnevno

Novinari su pitali Jorgea Bergoglija (koji se predstavlja kao papa Franjo) „zašto je Isus umro na križu“, ovo je njegov odgovor: Priznajem da kad me pitaju to pitanje, ne znam što odgovoriti. Možete mi reći, ali studirao si filozofiju i teologiju (trebao bi znati). Ali ja ne znam kako odgovoriti.

Znate li zašto? Zato jer odgovora nema. Jedino što mogu je pogledati raspelo i zapitati: zašto je Bog dopustio da se Njegov Sin raspne? I opet nema odgovora.

Pa dragi ljudi, što vam više treba? Zamislite koji šamar katolicima! To govori onaj za kojeg mnogi (Bože im pomozi) još uvijek misle da je taj čovjek papa i da je dobronamjeran (srećom takvih je sve manje).

Za one koji ne vjeruju da je to rekao, evo gledajte španjolski i talijanski tekst na Gloria.tv

Zar treba fakultet filozofije i teologije za odgovor na pitanje ‘zašto je Isus umro na križu’? Pa to roditelji uče djecu još u vrtiću, a ako ne onda to isto se uči u prvom razredu vjeronauka (barem je tako bilo u moje doba, ako i to nisu ukinuli sada).

Jorge Bergoglio slušaj dobro: Isus je umro radi naših grijeha i radi našega spasenja!

Što svaki put govorimo u Vjerovanju: Koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa… Raspet također za nas.

Je li sada kristalno jasno da Jorge Bergoglio ne ispovijeda katoličku Vjeru i da je ne želi naučavati iako je to dužnost svih pastira i vjernika, a kamoli pape Rimske Crkve. Ne, umjesto da kaže Isus je umro radi našega spasenja on kaže nema odgovora zašto je Isus umro. Kako su te riječi ledeno hladne, kao smrt. A kako su samo uvredljive prema Isusu i Njegovoj Žrtvi. Kako su samo uvredljive prema Bogu Ocu i Njegovoj Žrtvi u Kristovoj muci i smrti.

Smilovao se Bog Jorgeu Bergogliju i svim onima koji ga slijepo prate i nazivaju „svetim ocem“. Jel vidite sad da je i to uvreda Bogu ocu – takvog čovjeka nazivati „svetim ocem“. Sramota!

https://croativ.net/hrvatski-fokus.hr