Zadnji komentari

Bošnjački muslimanski korpus zahvatila je epidemija laganja svekolike povijesti ove povijesne hrvatske zemlje

Pin It

Disney's Pinocchio: the TRUE story that would have been deemed 'too scary'  for children - Scottish Daily Express

Nakon što je ratni zločinac i veleizdajnik Bosne i Hercegovine Turskoj polutisućljetnom njenom krvavom genocidno konfesiocidnom, crkvocidno  djecocidnom okupatoru, uveo laž kao oružje za osvajanje i širenje islama na toj europskoj periferiji, još uvijek kraljevine kraljice Katarine čija se kruna čuva u Vječnom gradu, laž se u bošnjačkoj suvremenosti koristi u svim slojevima njegova društva.

Nema niti jednog dijela bošnjačkog korpusa kojeg nije zahvatila ta sramotna epidemija, koju su upravo osmanlijski okupatori donijeli u porobljenu fratarsku zemlju.

I gotovo ama baš sve negativnosti i negativizmi koji i danas kao i u prošlosti turskog danka u krvi tresu i razaraju svaku Bosnu i Hercegovinu, pa i ovu današnju kao zbirni beha entitet tursko je otrovno sjeme što ga zasijaše, bilo kroz prisilnu islamizaciju, bilo kroz rušenje crkava i gradnju džamija na njihovim temeljima, ili kroz janjičarenje katoličke hrvatske djece otete od roditelja i u sepetima kao dječje roblje odvođeni u Tursku.

Sve se to onda radilo pod turskim izmišljenim lažima, a danas pod otvorenim lažima potomaka Osmanlija, koji čine sve da se taj najtragičniji period hrvatskog stradanja ponovo vrati sada u Zbirni beha entitet. Po agresivnosti kojom muslimani Bošnjaci uvode laž u svakodnevnicu, tu kategoriju uzdižu u vertikalnu vrijednost. A ono što je čini još više razarajućom za svaki vid budućeg beha uređenja je činjenica da muslimansko-bošnjački lideri svakog predznaka laž uvode kao nastavni predmet u škole.

Koliko je to opasno i trulo pokazuje i činjenica da iz takvog bošnjačkog školskog sustava rastu lažne školske diplome svih titula i zvanja, i što je lažna diploma zvučnije titule time proizvedeni titular zauzima, dobiva više mjesto u bošnjačkim strukturama i ustanovama.

Najsvježiji primjer je lažna akademska diploma prve dame u muslimana Bošnjaka za koju je nagrađena ravnateljicom najveće bolničke kuće u, od Hrvata i Srba a već i od Židova, Građana i Ostalih, otetom i duboko iraniziranom i erdoganiziranom, uzduž i poprijeko, horizontalno i vertikalno pozelenilom Sarajevu.

Danas u otetom Sarajevu sutra u otetoj i cijeloj iraniziranoj, lažima i crnom kršćanofobijom ispunjenoj nekakvoj, zasigurno pod nekim novim bošnjačkim imenom, Bosni i Hercegovini. U ime tog cilja, u ime te islamističke 81. pokrajine Osmanskog carstva, muslimani Bošnjaci i otimaju škole hrvatskoj djeci i prisiljavaju ih da uče zajedno sa njihovom djecom izmišljene laži, ne samo o BiH, njenoj prošlosti i sadašnjosti, nego da uče nametnute im laži o sebi, svojim roditeljima, svom hrvatskom narodu i svom nacionalnom hrvatskom i vjerskom katoličkom, gotovo četrnaest stoljeća dubokom identitetu u fratarskoj Bosni, kraljevini kraljice Katarine.

Zato su u započetom i vođenom, još uvijek nedovršenom, vjerskom beha ratu za teritorij Alijini Mladi Muslimani protjerivali, protjeruju i protjerali, progonili, prognaju i prognali, ubijali, ubijaju i ubili, mučili, muče i izmučili, masakrirali, masakriraju i izmasakrirali, klali, kolju i poklali, desetke tisuća Hrvata katolika, a u daytonskom na nepravdi prema hrvatskoj žrtvi nametnutom primirju, tajnovito i zločinački pokapali i pokopali, otkapali i premještali masovne hrvatske grobnice čija mjesta nečuvenim, nigdje drugdje u svijetu, lažima i danas skrivaju.

Muslimansko-bošnjačke skrivače istine hrvatskog stradanja u muslimanskoj agresiji osvajanja teritorija i širenja islama uz sve druge sudionike tog mirnodopskog zločina, zapravo ponavljanje već počinjenog, visoko mjesto zauzimaju muslimansko-bošnjački elektronički i pisani mediji, kako oni što su ih u ratu i poraću uzurpirali, tako i rijeka privatnih portala što ih plaćaju islamske zemlje, političke muslimansko-bošnjačke stranke, no ništa manje i vjerski lideri, među kojima se ističu bivši i aktualni poglavari IZ BiH.

Iz tog silnog muslimansko bošnjačkog sijanja otrovnog sjemena što se zove laž izrasta, ne samo u ova tri desetljeća postojanja nove BiH kao zbirni beha entitet nego sve od vremena turskog zločina prisilne islamizacije, crna i neprohodna šuma rat. Laž je sjeme rata.

Izrasta muslimanski osvajački rat koji uvijek ciljano i planski prelazi beha granice tamo do cilja osvajanja Europe, i kojega uvijek sredstvima laži prikazuju, a u tomu i uspijevaju pred blagodatima uspavanoj Europi, opravdavati i većom laži od srpske kojom su branili četničko velikosrpske zločine genocida. Muslimani su uvijek i svugdje žrtve, pa čak i tamo gdje ih nema, pa i onda tamo u muslimanskim počinjenim zločina genocida, djecocida, crkvocida, nad hrvatskim katoličkim narodom.

Muslimani Bošnjaci svugdje i uvijek samo oni žrtve. Žrtve su i onda kada su ubijali zajedno sa mudžahedinima, vehabijama i džihadistima hrvatski narod u konclogoru Lašvanske doline gdje su držali u zločinu gladomora oko 70 tisuća hrvatskih civila, stari i bolesni, dok su u Alijinom logoru Gluha Bukovica silovali časne sestre i svećenike što ih iz Travnika isporučivao ratni zločinac Halid Genjac.

Zločin, zločin i opet zločin, laž, laž i opet laž, jedina su znanja ratovanja muslimansko-bošnjačkih džihadista, kao i njihovih suzločinaca koji su izmijenili konfesionalnu sliku u svim islamskim zemljama, nakon čega je na red došao zbirni beha entitet.

Šutnjom Europe na muslimansko-bošnjačke zločine i laži, tim istim zločinima i lažima muslimani Bošnjaci uspjevaju bez ikakva otpora u Holbruckov “mali teroristički muslimanski otok” dovesti i Tursku, i Iran, i Afganistan, i Saudijsku Arabiju, te svakoj toj radikalnoj islamskoj zemlji, bilo u amanet ili kao osvojeni ratni plijen, dati dio bosanskohercegovačke bošnjačko, hrvatsko, srpske zajednice.

I opet kao takvi veleizdajnici i agresori na beha nacionalno vjersku šarolikost, muslimani Bošnjaci su žrtve, ustrajni u ponavljanju laži kojom ih je naučio otac laži Alija, da tisuću puta govorena i izgovarana laž postaje istina, ali i ratna motivacija džihadistima i Askerima u skrovitim beha terenima u kojima se obučavaju za finaliziranje Alijinog ratnog cilja.

A do tada razorena, podijeljena, ratom izrovana, masovnim hrvatskim grobnicama posuta, muslimanskom mržnjom iz vjere zatrovana, muslimansko-bošnjačkim lažima u kontinuitetu sijana i posijana, Bih ostaje nefunkcionalan, nestabilan, nesiguran, krizni, u granicama kojeg i mala iskra može, a to je muslimanima Bošnjacima i cilj kao vječitim “žrtvama” zapaliti u globalni svjetski rat kakav je i počinjao na tim prostorima.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr