Zadnji komentari

Meritum stvari....

Pin It

Slavonija prazna! Zašto nas čudi što je BiH sve praznija? | Ramski Vjesnik

SVE PREŽIVI DUŠA SLAVONSKA, PREŽIVJET ĆE I VAS KOJI STE JU IZDALI....

Ne sekiraju HDZOvce pobijene svinje i opustošena Slavonija. Njihov gazda jako dobro zna kako oni koje će u Slavoniju naseliti po nalogu šefova iz Bruxellesa ne jedu svinjetinu.

On zna je došao kako bi uništio i HDZ i Slavoniju i Hrvatsku. Zna kako će iza njega opet stati odana stranačka vojska HDZOvaca koji više vole Parizer nego čvarke. Kojoj je važnija stranka od Doma, Roda i Domovine.

Još manje sve to sekira SDPOvce oni znaju da imaju MOŽEMOOVCE oni će osigurati da Purgeri navijeke imaju divljih svinja i migranata u svim gradskim četvrtima koji će slobodno šetati po svježe grafitima narisani ulicama opskrbeljnih punim kontejnerima smeća, kako bi Građani i Građanke imali gdje kopati za hranom.

Slavonija će preživjeti HDZ i SDP, Šokadija isto tako, Preživjela je i Tita i Partiju, Hrvatska nažalost, preživjeti neće.

Neće, dokle god joj nije oslobođen glavni grad i zabranjeno djelovanje neokomunista u bilo kojem društveno-političkom obličju.

A Oni djeluju i kroz HDZ, i SDP i MOŽEMO i mnoštvo drugih nevladinih organizacija, kojih aktivizam, gle čuda svaka „Hrvatska“ vlada financira našim novcem.

Oni koji su se za Hrvatsku borili i na kraju se predali podjarmivši se tim politikama i tim vođama, tim dezerterima i ex komunističkim funkcionerima, nisu izdali samo svoje suborce, svoju Domovinu i Narod kojem pripadaju. Izdali su i Boga i Sebe, prodali se za sitne škude, i još su bili i jesu u svojoj izdaji jeftiniji od Jude.

Oprostila Vam je Slavonija što ste bili i nastali od bivših koji ste ju desetljećima gazili, oprostila Vam je što ste promjenili kapute, oprostila Vam je što ste lagali, krali i varali.

Oprostila vam je što ste Komunjare u liku SDP-a na političkom životu ostavili, oprostila Vam je i trpila čak i to što ste sa neprijateljem saveze i veze njegovali.

Al što ste joj avlije od dice ispraznili, salaše opustošili, što ste njive i ambare ispraznili zbog svojih eu.ropskih drugova, što ste joj ubili njivu,zabranili šljivu, konje jahat i zastavaom sa prvim bijelim poljem mahat nikad Vam oprstiti neće. Može Slavonski čovjek, može Šokac oprostiti i zulumčaru , ma može i lopovu, čak i ubojici. Al nikad nije i ne može operostiti izdajici. A to ste gospodo Vi.

U ime

Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček e.m

Emeritus miles