Zadnji komentari

Trump: S pokvarenim Bidenom imate kaos, krvoproliće, rat, teror i smrt

Pin It

donald trump

Bivši predsjednik Donald Trump istaknuo je u srijedu svoj rekord da je vladao nacijom četiri godine bez ikakvih novih ratova. Kritizirao je vanjsku politiku predsjednika Joea Bidena dok svijet gleda kako se u Gazi odvija rat koji je već odnio 2300 života.

Trump i drugi republikanci okrivili su Bidenovu administraciju, posebno navodeći puštanje gotovo 6 milijardi dolara zamrznute imovine Iranu, koji podržava Hamas. Dužnosnici uprave inzistiraju da novac nije potrošen.

“S pokvarenim Joeom Bidenom imate kaos, krvoproliće, rat, teror i smrt. Pogledajte što se danas događa”, kazao je Trump okupljenim pristašama u govoru u kongresnom centru u West Palm Beachu na Floridi, prenosi Associated Press.

Bidenovi izvori tvrde da Trump gura opasne dezinformacije o krizi u Izraelu u trenutku kada bi se zemlja trebala držati zajedno.

“Dok Trump nastavlja lagati o svom dosjeu, predsjednik Biden je fokusiran na pružanje postojane podrške Izraelu i vođenje na globalnoj sceni”, rekao je glasnogovornik Bidenove kampanje Kevin Munoz.

Trump je u svom govoru požalio što Izrael nije sudjelovao u operaciji protiv Soleimanija, iranskog generala i zapovjednika snaga Quds.

“Nikada neću zaboraviti da nas je Netanyahu iznevjerio… To je bila strašna stvar. A onda je pokušao preuzeti zasluge za to”, kazao je bivši američki predsjednik, nazvavši ih ‘slabima’ i kazavši da bi trebali ‘ojačati’.

narod.hr