Zadnji komentari

Na godišnjicu pogibije heroja DR Ivana Ivišića formirana snažna organizacija DP u Cetinskom kraju

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi i tekst "VIN NSKI DOM PO DOMOVIN POKRE OVIN KR OM NSI"

Danas su se u Trilju miješali osjećaji tuge i ponosa. Naime, Domovinski pokret se danas u Trilju prisjetio pogibije vukovarskog branitelja triljskih korijena - Ivana Ivišića. Ovaj heroj obrane Vukovara dao je svoj mladi život na oltar Domovine upravo na današnji dan.

Njemu u spomen, ali i svih preminulih vukovarskih branitelja, služena je sveta misa, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod murala posvećenog Ivanu Ivišiću. 

Upravo danas, na dan pogibije velikog heroja Vukovara i Trilja, Domovinski pokret je odlučio dodatno ojačati svoje snage na terenu kako bi bio u mogućnosti već nakon narednih izbora početi stvarati Hrvatsku kakvu su sanjali Ivišić i njegova generacija.

Na radnoj sjednici u Trilju imenovani su povjerenici za Cetinski kraj, a potporu im je došlo dati predsjedništvo DP-a Splitsko-dalmatinske županije predvođeno Markom Žajom i Ivicom Kukavicom, dok je posebno ohrabrenje novim povjerenicima dao saborski zastupnik i legendarni vukovarski branitelj Stipo Mlinarić. 

''Prvenstveno smo se okupili kako bi odali počast žrtvi Ivana Ivišića. Međutim, njegova žrtva nam treba biti putokaz kako bi krenuli u stvaranje bolje i prosperitetnije Hrvatske. Osnivamo i jačamo DP diljem Hrvatske. Danas je na red došao Cetinski kraj. Tu je danas uz nas dugogodišnji saborski zastupnik i gradonačelnik Trilja Ivan Šipić koji će voditi DP u Cetinskom kraju. Idemo dalje punom snagom kako bi porazili ovu korumpiranu vlast HDZ-a i SDSS-a'', rekao je Stipo Mlinarić.

''Cilj DP-a je da se domoljubna suverenistička politika oživi u svakom gradu i općini u Cetinskom kraju. Na tome radimo i uspjet ćemo. DP okuplja sve one koji drže do svih nacionalnih prioriteta. Nikom prodani i uvijek Domovini odani'', jasan je bio Šipić, povjerenik DP-a za Cetinsku krajinu.