Zadnji komentari

Bujica-Bunt hrvatskih seljaka u Slavoniji: “Dolazimo u Zagreb na traktorima pred Banske dvore i srušit ćemo ogradu koju je postavio Andrej Plenković!”

Pin It

UŽIVO IZ ŽUPANJE: Pogledajte necenzurirano javljanje s graničnog prijelaza Županja – Orašje! PROSVJEDNICI ZA BUJICU OTPJEVALI ‘INATI SE SLAVONIJO’, NE NAMJERAVAJU ODUSTATI!

MILENKO BILIĆ: “Plenković nikada nije bio na svinjokolji – ni u ratu, nek’ sa svojim lakiranim cipelicama ide u Bruxelles, Hrvatskoj takav ne treba!”

Tijekom sat i po’ posebnog izdanja Bujice petkom u eter su se, bez cenzure, javljali gledatelji iz svih krajeva Hratske i podržali zahtjeve hrvatskih seljaka, koji su zatvorili granični prijelaz Županja – Orašje i tu ne namjeravaju stati... U emisiju se uživo javio član predsjedništva Stožera za obranu hrvatskog sela - Milenko Bilić i odgovorio na napade iz Plenkovićevog HDZ-a: “Dok sam ja branio svoj dom, Andrej Plenković je bio u Parizu, sad sam opet na prvoj crti obrane – a on i dalje služi stranim gospodarima!”

Bilić je najavio dolazak pobunjenih hrvatskih seljaka traktorima na Trg sv. Marka i rušenje ograde koju je probriselski premijer postavio između Vlade i naroda! Milenko Bilić s ponosnom ističe da je član Domovinskog pokreta i provokacije u režiji PR-a vladajućeg HDZ-a nimalo ga nisu izbacile iz takta… U Hrvatskoj je najavio nizozemski scenarij – i glede prosvjeda farmera – i glede rezultata izbora!

U emisiji se govorilo o vukovarskoj Koloni sjećanja i napadima na HOS koji su uslijedili nakon što je više od 150 tisuća Hrvata ponosno hodalo Gradom heroja… Analizirane su medijske podavale Milorada Pupovca u Novostima, ali i beogradskom Kuriru, gdje je dao izjave protiv gradonačelnika Vukovara i čelnika DP-a - Ivana Penave.

U javljanju uživo s Trga sv. Marka, dr. Igor Peternel, čelnik zagrebačke organizacije Domovinskog pokreta, komentirao je provokaciju Sandre Benčić s bacanjem ‘venca’ u Dunav, ali i fingirani, lažni sukob s Marijom Selak Raspudić, s kojom možemovka inače odlično surađuje i planirali su koaliciju uz primjenu tzv. ideološkog moratorija. Dr. Peternel se posebno osvrnuo na najavu neformalnog šefa Mosta, Nikole Grmoje, u podcastu kod Marka Juriča da bi mogao koalirati s Grbinovim SDP-om, što je iznenadilo i samog voditelja Velebita. Kao “argument” za suradnju s Grbinom, Grmoja navodi da je Grbin bio u Vukovaru, ali ga ne smeta njegov vijenac na Sutjesci! Igor Peternel se osvrnuo i na svojedobne izjave Tomislava Tomaševića, koji je s Milom Kekinom u Inkubatoru izjavio da bi radije na Paradu ponosa nego u Kolonu sjećanja, a sada govori drukčije…

Bujica je večeras emitirala osam priloga i obradila cijeli niz tema, a u uvodnom dijelu je bilo riječi i o velikoj pobjedni desnice u Nizozemskoj, koja je izazvala strahovitu zabrinutost kod Andreja Plenkovića.

Gledatelji iz svih krajeva Domovine dali su jednoglasnu potporu HOS-u i Ivanu Penavi, a u javljanju uživo iz Laslova - dragovoljac obrane, Ladislav Ferenc, govorio je o velikosrpskoj okupaciji i ulasku arkanovaca u to hrvatsko mjesto koje su branili strani dragovoljci - prije točno 32 godine…