Zadnji komentari

Sandra Benčić je potomkinja poznanovečkih partizana “revolucionara” koji su tijekom Drugoga svjetskog rata posmicali viđenije i bogatije ljude

Pin It

U Nizozemskoj na saborskim izborima pobijedio je Geert Wilders, čelnik Slobodarske stranke (PVV). Kruna je to njegova četvrtstoljetna bavljenja politikom. Wilders je nizozemski domoljub i suverenist. Cijelo vrijeme bavljenja politikom bio je ocrnjivan, proganjan, pa čak i osuđivan.

Kao što su i u Hrvatskoj “hrvatski” političari i političke stranke globalističke i plaćeničke i žive od izdaja, isti je slučaj i u Nizozemskoj. Kao povijesna kolonijalna sila zadnjih stoljeća u Nizozemsku su se useljavali Indonežani, Timorci, Surinamci…, ali to nije bilo toliko opasno kao zadnjih nekoliko desetljeća, a posebno se je intenziviralo proteklih godina otkako je na globalnoj razini “procvao” globalizacijski fašizam. Samo prošle godine u Nizozemsku se uselilo 280.000 migranata, a u isto vrijeme u državi je manjak 360.000 stanova. I, unatoč medijskoj blokadi plaćeničkih medija, Nizozemci su progledali i na izborima svoj glas dali Wildersu i njegovu PVV-u. Od ukupno 150 zastupničkih mjesta u nizozemskom saboru, PVV je na izborima dobio 37, čak 12 mandata više od druge stranke VVD-a. Za Wildersov uspjeh posebno je “zaslužan” globalizacijski pritisak neviđenih razmjera svjetskih globalista na nizozemsko poljodjelstvo koje je, uz kanadsko, najjače u svijetu. Nizozemski seljaci su godinama proganjani i to se je globalistima obilo o glavu.

Uznemirena protuhrvatska medijska scena

Pobjeda Wildersa na izborima ne može se ničim osporiti. Ne može se i reći, iako je relativni pobjednik, da mu još treba 39 zastupnika da sastavi vladu. Naime, veliki dio nizozemskih stranaka misli isto kao i Wilders i podržat će ga. Samo su čekali da se netko poput njega isprsi i izloži medijskoj paljbi koja će od sada početi u Nizozemskoj jenjavati. Za razliku od (protu)hrvatske medijske scene koja se nikako ne će moći pomiriti sa činjenicom da je u Nizozemskoj nizozemska suverenistička politika pobijedila globalističku politiku. To možemo vidjeti iz prvih agencijskih vijesti naše drage Hine (čitaj: Tanjug) i ostalih medijskih trabanata koji Hinu slijede. Naime, 24 sata i Jutarnji list prenijeli su glavninu Hinine vijesti, ali su u nadnaslovu, naslovu i podnaslovu napali Wildersa kao da je ratni zločinac. 24 sata je ovako naslovio svoj članak: »Populist Wilders slavi izbornu pobjedu. Nizozemski Orban želi zaustaviti migraciju: ‘Dosta je!’« (https://www.24sata.hr/news/populist-wilders-slavi-izbornu-pobjedu-nizozemski-orban-zeli-zaustaviti-migraciju-dosta-je-948476), dok su Jutarnji list – »ŠOK U NIZOZEMSKOJ Desničarski populist Wilders ide prema izbornoj pobjedi: ‘Zaustavit ću tsunami azilanata i imigranata!‘« (https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/desnicarski-populist-wilders-ide-prema-izbornoj-pobjedi-zaustavit-cu-tsunami-azilanata-i-imigranata-15397244) i Index »Antiislamski desničar pred velikom izbornom pobjedom u Nizozemskoj« (https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/antiislamski-desnicar-pred-velikom-izbornom-pobjedom-u-nizozemskoj/2514907.aspx) otišli korak dalje u negativnomu. Za razliku od normalnoga i objektivnog pisanja u 7dnevno »Wilders jasan pobjednik izbora, Nizozemsku je preplavio strah od stranaca i islama« (https://www.7dnevno.hr/vijesti/wilders-jasan-pobjednik-izbora-nizozemsku-je-preplavio-strah-od-stranaca-i-islama/). Sada se postavlja logično pitanje zašto su hrvatski režimski mediji toliko protiv Nizozemaca i Geerta Wildersa? Pa zato što pobjedom Wildersa trese se stolica njihovu pulenu i ideološkom drugu Andreju Plenkoviću. Jer, izvjesno je, Nizozemci su krenuli i cijela masonska institucija Europske unije i Novoga svjetskoga poretka sada je ugrožena kao kula od karata.

Sandrin “venac” plovi Dunavom…

»Sandrin “venac” plovi Dunavom za sve žrtve nekog rata« jako je lijepo napisao jedan portal (https://www.popodnevnik.hr/blog/sandrin-venac-plovi-dunavom-za-sve-zrtve-nekog-rata/114). Radi se o podmukloj i izdajničkoj raboti Sandre Benčić i njezinih jugo-globalističkih drugova koji su 19. studenoga ove godine napravili čin izdaje i bacili “venac” u Dunav za “srpsku nejač” i poginule četnike tijekom srbijanske agresije na Hrvatsku. U nekim normalnim državama ovaj čin ne bi bio okvalificiran samo kao izdajnički, nego i kao utuživ. Ismijavanje vukovarske žrtve nije smjelo samo tako proći. Nekažnjeno! Ovdje nije bitno što je Sandra tim činom napravila ono što je Milorad Pupovac htio i ove godine ponoviti, provocirajući sve Hrvate, ovdje je bitno da je svjesno uradila ono što nije smjela i čime je izjednačila hrvatsku žrtvu i srpskoga agresora.

Skojevka iz Poznanovca

Budući da smatram kako ova karakterizacija skojevke Benčić iz Poznanovca kod Bedekovčine nije dovoljna, podsjetit ću Vas što je napisao Ivan Marković i što je objavljeno u Hrvatskom fokusu 29. X. 2023.: Zna li se o »drugarici« Sandri Benčić sve što bi javnost trebala znati? (https://www.hrvatski-fokus.hr/2023/10/53263/) »Revolucionarka« koja uvelike cilja na Banske dvore Kolerično čeljade kojemu su glavnostrujaški mediji nakloni: »Budući da glavnostrujaški mediji najvećom dijelom pušu u lijevo-liberalni rog, o političarki Sandri Benčić kao o »svojoj« izvješćuju uglavnom blagonaklono i ne ističu joj previše nedostatke koji su inače vidljivi sa svih strana, da baš ne kažemo iz aviona. Ne će biti pretjeramo ako ustvrdimo da je ta 45-godišnja žena (rođena 28. siječnja 1978. u Zaboku) po psihološkom profilu izrazit kolerik, tj. osoba sklona naglomu i snažnom uzbuđivanju i, posljedično, gubljenju kontrole nad sobom. To je i te kako vidljivo iz njezinih nastupa na televiziji, pogotovo onda kada joj se usudi proturiječiti netko drugačijega ideološkoga ili političkog usmjerenja. Tada »drugarica« Sandra, inače po »difoltu« inkluzivna, tolerantna i empatična ljevičarka, odjednom izgubi sva ta napredna svojstva i pretvori se u jezičavu babu koja ne zna zauzdati jezik, nego počne grubo vrijeđati neistomišljenike. U pojedinim se trenutcima »drugarica« Sandra nimalo ne razlikuje od one feminističke alapače Jelene Veljače koja se silnom galamom tobože bori protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji. I jedna i druga doimaju se kao netko tko bi u »pravednom gnjevu« (čitaj: na vrhuncu koleričnog bijesa) najradije pregrizao sama sebe kad bi mogao. Imati takvu »premijerku« pokraj predsjednika RH kakva već imamo bio bi sudnji dan za Hrvatsku…

Partizanski zločini

Izbijanje Drugoga svjetskog rata poznanovečki i bedekovčanski komunisti doživjeli su kao priliku za izvedbu svoje komunističke revolucije. U jesen 1941. formirali su partizanski odred i početkom 1942. stali po okolnim mjestima ubijati viđenije i bogatije ljude nazivajući te zločine »borbom protiv kulačkih i buržoaskih elemenata«. U tim njihovim zločinima žrtve su uglavnom bili trgovci i obrtnici te bogatiji seljaci, kojima je »krivnja« bila i to što su prije rata bili članovi Radićeva i Mačekova HSS-a. Trajala je ta krvava »revolucija« sve do kasnog ljeta 1942. dok ustaška posada iz Zlatara u šumi zvanoj Jezera nije posmicala četvoricu poznanovečkih »revolucionara«. Ostali su se posakrivali te je nastupio mir koji je trajao sve do svibnja 1943. Tada su se »revolucionari« osjetili dovoljno snažnima i ponovno krenuli u svoje »borbene akcije«. No, kada su ustrijelili najvećega domaćeg »buržuja i kapitalista«, vlasnika kožare Janka Rukljača, potpisali su si smrtnu presudu jer su ih ustaše opet posmicali nekolicinu. U borbu se uključila čak i njemačka postrojba jer je koža Nijemcima i te kako trebala za izradu vojničke obuće i opreme. Ostatci ostataka poznanovečke partizanske bande tada su hrabro odmaglili na Kalnik i ondje dočekali kraj rata. Bolje bi bilo da nisu.

Kolcima zatukli poznanovečkoga vlastelina Nikolu Rittera i sestru mu Gretu

Naime, vrativši se nakon rata kući, preživjeli prijeratni poznanovečki komunisti nastavili su ondje gdje su stali nakon Rukljačeva ubojstva. Pojačani s domaćim »simpatizerima NOB«, tj. svojim istomišljenicima koji su se za rata skrivali po mišjim rupama, nakon rata uveli su žestok komunistički teror zlostavljajući svakoga tko se nije slagao s njihovom politikom, pa su Poznanovec sve do sedamdesetih godina, dok ti »revolucionari« i »borci« većinom nisu pomrli, nazivali Malom Moskvom. Koliko je ta poslijeratna »revolucionarna« gamad bila primitivna i zaostala a nadasve okrutna i surova, vidi se i po tomu da su u jesen 1945. ubili (zatukli kolcima) poznanovečkoga vlastelina Nikolu Rittera i sestru mu Gretu proglasivši ih »krvopijama naroda« jer vlastelin nije odmah pristao na to da se njegova zemlja razdijeli seljacima onako kako su to zamislili »drugovi revolucionari«. Za taj zločin nitko nije odgovarao premda su nalogodavci i izvršitelji bili dobro poznati svima. Kada su malo poslije po uzoru na sovjetske kolhoze u Poznanovcu osnovali tzv. seljačku radnu zadrugu, Ritterov dvorac pretvorili su u peradarnik uzgajajući kokoši u sobama dvorca a da iz njih nisu iznijeli skupocjene tepihe. Eto, to je okružje (neki bi rekli: bekgraund) u kojemu je »drugarica« Sandra odrasla i svjetonazorski se formirala.« Nadam se da nam je sada svima puno jasnije o kakvoj se osobi radi.

Odvraćanje od bitnoga

Uhićenje Zorana Pripuza i još četvero ljudi iz Zagreba i Šibenika zbog nezakonite gradnje na Murteru najobičnije je Plenkovićevo bacanje prašine u oči i odvraćanje od bitnoga. Previše je problema koji su zaokupili Plenkovića i sada pokušava i na ovaj način – uhićenjem jednoga od najpoznatijih i najbogatijih “dečki s Knežije” – spašavati Ninu Obuljen i druge svoje suradnike koji su uhvaćeni “s prstima u pekmezu”.

Protiv vjere i Boga

Tko o čemu, jugokomunisti o izmjenama konkordata između Hrvatske i Svete Stolice. Anka Mrak-Taritaš, najpoznatija po jedriličarstvu, u Saboru je izjavila da je prikupila dovoljan broj potpisa za saborsku raspravu o pokretanju postupka. Iako zna da od toga ne će biti ništa, jer Plenković, premda misli što i ona, iz sebi sebičnih razloga na to još uvijek ne će pristati, Mrak-Taritaš ovim potezom samo podgrijava staru priču čime javno priznaje da su joj Hrvati katolici i dalje – najmrskiji!

Slovenci znaju sa Srbima

Susjedna Slovenija uskratila je susjednoj Srbiji suglasnost za imenovanje Zorana Đorđevića srbijanskim veleposlanikom u Sloveniji. Đorđević je radikal, što znači i četnik, i bivši srbijanski ministar obrane i socijalne skrbi. Slovenci nisu obrazložili zašto ga ne će za veleposlanika, što je uobičajeno u pravoj diplomaciji. S druge strane, Aleksandar Vučić poslao je u Vukovar šestoricu špijuna da izazovu nerede i u našoj javnosti nema vijesti što se ustvari dogodilo s njima. Još jedna tromost i šeprtljavost hrvatske diplomacije. Iz ovoga slovenskoga nedavanja suglasnosti Đorđeviću trebalo bi na Zrinjevcu ipak izvući neke pouke.

Knjiga o petorici najomraženijih globalista

Američki novinar i publicist Seamus Bruner vodio je istraživačke timove čija su otkrića potaknula više FBI-evih istraga kao i istraga američkoga Kongresa u svezi kriminalnih radnji bivšega predsjednika Billa Clintona i sadašnjega predsjednika Joea Bidena. Autor je dviju jako popularnih knjiga, “Fallout: Nuclear Mibes, Russian Spies i Washington Lies…” i “Kompromitirano: Kako novac i politika pokreću korupciju FBI-ja”. Ovih dana iz tiska izišla je treća Brunerova knjiga pod naslovom “Kontroligarsi: Razotkrivanje klase milijardera, njihovih tajnih dogovora i globalističke zavjere da dominiraju vašim životom” s naslovnicom na kojoj se nalazi pet najomraženijih globalista na svijetu: Klaus Schwab, Mark Zuckerberg, Bill Gates, Jeff Bezos i George Soros. Ova najnovija knjiga zaviruje u budućnost i pruža proganjajuće i otkrivajuće izlaganje priručnika globalističke elite za sljedećih pet godina, napisao je Peter Schweizer, autor knjige “Red-Handed, Clinton Cashi Profiles in Corruption”. U ovoj knjizi autor izlaže javnosti globalističke milijardere koji nadziru ne samo financijske poluge moći koje dominiraju u svakom aspektu naših života. U najavi knjige piše kako ćemo u njoj otkriti Gatesovu shemu preuzimanja hrane vrijednu 11,7 milijardi dolara. Nadalje, otkrit ćemo da je Zuckerbergova urota vrijedna 36 milijardi dolara da obnovi društvo i prisili nas na ovisnost o tehnologiji, da su Bezosove ambicije za električna vozila koje financiraju porezni obveznici, klimatsko licemjerje i plan od 1,2 milijarde dolara da nas špijuniraju nadgledanjem našeg “pametnog” doma, da projekt obitelji Soros ima za cilj da iskoristi svoje carstvo vrijedno 25 milijardi dolara kako bi utjecao na izbore i društvo sljedećih 50 godina, te je razotkrio i osnivača Svjetskoga ekonomskog foruma (WEF) Schwaba, koji je izgradio ekskluzivni klub u Davosu u kojem prvih 25 članova WEF-a sada vrijedi više od 10 bilijuna dolara i imaju veću gospodarsku moć od većine svjetskih država i da ti globalni oligarsi preuzimaju nadzor nad našom budućnošću.

Marijan Majstorović/hrvatski-fokus.hr