Zadnji komentari

Stipo Mlinarić u Bujici o izborima u Srbiji: “Pobijedila je politika ‘Srpskog sveta’, vjerujem da su Pupovac i Plenković već čestitali Vučiću!”

Pin It

ĆIPE: - Za Hrvatsku se ništa promijeniti neće, nema nikakve razlike između Vučića, Šešelja, Brnabića ili Brnabićke, bez obzira tko kome nosi pivo!

MLINARIĆ O BLAMAŽI NOVINARA IZ HRVATSKE, KOJI RADE ZA TELEVIZIJE SA ZAGREBAČKIM ADRESAMA, ALI U SRPSKOM VLASNIŠTVU: - Nekima smetaju autobusi s glasačima koje se dovozilo u Beograd, a kada su ‘Laste’ po narudžbi Pupovca i za korist Plenkovićeva HDZ-a, dolazile na izbore u Hrvatsku - to im nije bilo sporno?! Inače, te iste ‘Laste’ su nas Vukovarce, nakon okupacije u studenome ’91. godine, odvozile u logore diljem Srbije…

“Da u Zagrebu imamo istinski hrvatsku vlast, smjesta bi ukinuli sva tri Pupovčeva mjesta u Saboru i vratili ih našoj dijaspori,” izjavio je zastupnik Domovinskog pokreta, Stipo Mlinarić, komentirajući u Bujici Z1 televizije rezultate prijevremenih srbijanskih izbora, ali i reakciju Plenkovićevog ministra vanjskih poslova, Gordana Grlića Radmana, povodom još jednog neizbora Hrvata u Skupštinu Srbije: “Plenković sigurno neće ići kontra Bruxellesa koji Vučićevu Srbiju pod svaku cijenu želi u EU. HDZ i SDSS sigurno neće postavljati prepreke beogradskog režimu na tom putu - niti inzistirati na isplati ratne odštete, čvrstom protivljenju agresivnoj velikosrpskoj politici prema susjedima ili bilo čemu drugome, što bi bilo u našem nacionalnom interesu…”

ĆIPE USPOREDIO PLENKOVIĆA I VUČIĆA: - Srbi na vlasti imaju Šešeljevog šegrta koji je huškao na rat, a mi imamo dezertera!

U drugom dijelu emisije Stipo Mlinarić je na cijelome nizu konkretnih primjera, s kojima se i osobno suočio, kronološki objasnio prevarantsku politiku Mosta - posebno istaknuvši primjer Nikole Grmoje i situaciju u Hrvatskom državnom saboru, gdje je zastupnik iz Metkovića odbio DP-u dati potpis za zabranu crvene zvijezde petokrake, kao simbola jugoslavenskog komunističkog, totalitarnog režima i simbola agresije na mladu Hrvatsku državu devedesetih. Govorio je i o istupima Marije Selak Raspudić, njezinom ruganju desnici zbog odnosa prema Vukovaru te svojedobnom zagovaranju postizbornog koaliranja s ljevicom. Zadnji istup nezavisne zastupnice koja djeluje u saborskom Klubu, ali još uvijek nije članica Grmojine stranke, Ćipe je nazvao “Mostovim skrivanjem iza suknje…”