Zadnji komentari

Prof dr Stjepo Bartulica u Bujici odgovorio drugu Zoranu

Pin It

“Milanović štiti nelustriranu ljevicu i sljedbenike jugo-diktatora Tita, koji mrze Alojzija Stepinca - čak i više od Vučićevih tabloida!“

PORUKA ZASTUPNIKA DP-a LIJEVOM PREDSJEDNIKU: - Domovinskom pokretu politički su bliski Orban i Trump, a Milanoviću i  Benčićka i Grbin!

KOMENTAR SPINOVA HDZ-ova AGITPROPA: - Plenković ima Pupovca i Novosti koje napadaju Stepinca, a Milanovićem se s njima prepire samo reda radi, zapravo su politički isti!

PROFESOR S HRVATSKOG KATOLIČKOG SVEUČILIŠTA O IZLETU ZAGREBAČKOG PRAVNOG FAKULTETA U BEOGRAD: - Sramotno je da netko u 21. stoljeću iz Hrvatske ide na Titov grob! To je posljedica mentalnog nasljeđa komunizma, koje mladima prenose zarobljeni totalitarni umovi!

“Iako se javno prepucavaju, u svim bitnim političkim pitanjima Andrej Plenković i Zoran Milanović slijepo provode ključne globalističke agende i nemaju nikakve veze sa suverenizmom,“ izjavio je u Bujici Z1 televizije, dr. Stjepo Bartulica, profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i zastupnik DP-a u Hrvatskom državnom saboru: “Smiješno je uopće odgovarati na objede o navodnoj bliskosti Domovinskog pokreta i ljevičarskog predsjednika, pa njemu je ovakav demokršćanski HDZ puno bliži – od cijepljenja, pobačaja, rodne ideologije, odnosa prema ilegalnim migrantima, odricanja od kune i svih ostalih prioriteta Bruxellesa i drugih svjetskih centara moći...“

BEZ CENZURE: Engleski povjesničar, dr. Robin Harris, o Stepincu govori bolje i pozitivnije od većine profesora sa Zagrebačkog sveučilišta?!

SKANDALOZNO: Stepinca jednakom žestinom napadaju Vučićevi tabloidi koje financira Vlada Srbije i Pupovčeve Novosti koje financira Vlada Andreja Plenkovića?!

URNEBESNI PRILOG: Kamere Bujice snimile druga Peđu Grbina kako poziva na skup jugo-ljevice u subotu, al’ nije stao u kadar?!