Zadnji komentari

Dr Gordana Zelenika u Bujici

Pin It

DR. GORDANA ZELENIKA EKSKLUZIVNO: “Tuđman je za mene hrvatski Mojsije, za ulazak u Lijepu našu treba naplaćivati ulaznice, a Pupovac je nagrđuje!”

ŽENA KOJA JE U ZNAK POTPORE BARTULICI NA SVOJ FEJS STAVILA CRVENI FERRARI, PORUČUJE LJEVICI: - Napadima na gospodina Bartulicu samo ste nas osnažili i zbog toga smo zbili svoje redove, demonstrirali nacionalno zajedništvo i glasovali za njega!

POHVALA VODITELJU BUJICE ZBOG CRVENOG FERRARIJA, GOŠĆA GA USPOREDILA SA STEVEOM BANNONOM: - Tako nešto napravio bi i Donald Trump, koji će kao i Bartulica – pobijediti na izborima!

HRVATSKA POVRATNICA, UGLEDNA DRUŠTVENA AKTIVISTICA I SPECIJALISTICA PSIHIJATRIJE: - Najveći problem Hrvatske su mediji u stranom, posebno srpskom i soroševskom vlastništvu koji manipuliraju emocijama, uspomenama i sjećanjima Hrvatskog naroda, a mlade svojim defetizmom i malodušjem tjeraju iz Domovine!

ZELENIKA: - Nek’ se političari ugledaju na Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i zatome svoja ega – pa ćemo biti prvaci svijeta, a ne samo Europe!

Dr. Gordana Zelenika bila je psihijatrica u Americi, vratila se u Domovinu i na velikim braniteljskim prosvjedima u Savskoj upoznala zvog supruga Vladu, dragovoljca 9. gardijske brigade: - Kada u neku bolnicu u Americi dođe ratni veteran, on ima VIP tretman, a odnos prema braniteljima u Hrvatskoj je sramota!

UŽIVO IZ MAKSIMIRA: U Bujicu se javio dr. Igor Peternel, predsjednik saborskog Kluba Domovinskog pokreta i tako demantirao pisanje lijevih medija o tobožnjem sukobu voditelja emisije i stranke koja je postigla veliki uspjeh na europskim izborima. Peternel je izjavio da Pupovac neće biti dio vladajuće većine i da DP neće pristati na njegovo imenovanje na čelo bilo kojeg parlamentarnog odbora koji pripada vladajućoj većini. Također je potvrdio da Novosti više neće biti financirane iz Hrvatskog državnog sporazuma i daje to dio koalicijskog sporazuma Domovinskog pokreta i HDZ-a...

KAKAV NASTUP SJAJNE DOKTORICE U ZADNJOJ BUJICI SEZONE: Vratila se iz Amerike, supruga je upoznala na prosvjedima u Savskoj, podržavala je Karamarka i voli Hasanbegovića, a sada je uz Domovinski pokret! Na pitanje voditelja je li spremna postati hrvatska predsjednica i poraziti Zorana Milanovića – nije odgovorila negativno!

Voditelj Bujice odlazi na prvenstvo u Njemačkoj bodriti Vatrene, a prva Bujica nakon ljeta emitirat će se u ponedjeljak 02. rujna ove godine. U sezoni 2023./2024. emitirano je 106 epizoda, snimljeno više od 500 priloga i ugošćeno 100 gostiju. Bujica na Facebooku prati više od 130.000 fanova, na Instagramu 10.000, a broj pretplatnika YouTube kanala Bujica Z1 veći je od 80.000. Na Z1 i partnerskim televizijama Bujicu gleda na stotine tisuća Hrvatica i Hrvata...