Zadnji komentari

Urbani desničar: Shupak sam, dakle postojim

Stanovite “šporke” riječi, nemaju dostojnu zamjenu Hrvatskom jeziku. I to je fakt. Uzmimo za primjer ženski reproduktivni organ. Osim što je nezamjenjiv u psovkama, savršeno može opisati i karakter neke osobe. Ipak… Daleko najkorisniji organ je mala stražnja rupa. Iliti “shupak”. Bukvalno se može koristiti u svakoj prigodi. Nešto poput Vegete. Dakle nije u pitanju nekultura, nego izuzetan potencijal ovoga pojma.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Malograđanski rat

Granice “normale” su odavno pomaknute. A ovo čemu danas svjedočimo, je klasično ludilo. Na koju god stranu pogledaš, samo vidiš: laž, prevaru, korupciju, krađu, lažna obećanja…. Ako se slučajno ne baviš ničim od navedenog, popušio si. Proglase te budalom, i to vrlo kvalitetnom. Pa na kraju shvatiš, da nigdje nisi prispio. Ali i to je bolje od šutnje. Jer ako šutiš, daješ im legitimitet. A svako pravdanje ovakvih postupaka, ravno je izdaji.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Corona je p*čkin dim

Lako je ovako pizdit po tipkovnici a ne ponuditi nikakvo rješenje. Ima ih nekoliko, ali osnovno pitanje glasi: “Jesmo li ZA DOM SPREMNI?” Na pamet mi padaju tri stvari: referendum, masovni prosvjedi, 7.62. Za prvo dvoje nam treba natprosječan izlazak i motivacija kao 91’. A to je danas teško izvodivo. Ovo treće ne smijem detaljnije objasniti, ali tko je shvatio – shvatio je.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Hau du ju du?

A nu…. Sve je počelo tako naivno i bezazleno. Kad smo stvorili državu, vratili smo u uporabu i Hrvatski jezik. Većina je prestala rabiti srbizme (koji su nam bili nametnuti) i činilo se da je to-to.  Međutim…. Od famoznog puča 3.1.2000, stvari su ponovo krenule naopako. Prvo su nam kroz podružnice Soroševog “Otvorenog društva” (lijevi mediji), počeli podmetati po koju srpsku riječ. Mic po mic. Sve dok se nismo privikli. Danas je to masovna pojava.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Američki četnici

Plodovi društva -- Sott.net

Činjenica da Trumpa smatram za svoga Predsjednika, dovoljno govori kakva su vremena došla.  A nisam jedini koji tako misli. Ima li uopće smisla, bilo što pisati ili planirati prije 3.11.? NE! Koji k. onda ja ovo pišem? Jer nemam što pametnije raditi. Trećega dana mjeseca Studenog, pada odluka o sudbini svijeta. Izbor između BOGA i SOTONE. Neću pretjerati ni ako kažem, da je ovo pitanje ŽIVOTA ili SMRTI. Više figurativno, ali nije daleko od istine…

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Josip Broz – Dildo

Kad ti Zorangutan postane idol i jedan od žešćih “domoljuba”, definitivno nešto ne štima. Apsolutno se slažem sa većinom onoga što je rekao, posebice u vezi BiH Hrvata. Međutim postoji mali problem. Ne vjerujem mu. Niti jednu jedinu riječ. Dobro pamtim tko je Z. Milanović, i ne može me kupiti sa dvije prosto – proširene rečenice.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Fejsbučenje

Return Of The Dark Ages & Facebook's Climate Censors - The Global Warming  Policy Forum (GWPF)

Tri su pitanja na koje čovječanstvo još ne zna točan odgovor: “1. Što je starije, kokoš ili jaje? 2. Tko je bolji, Ronaldo ili Messi? 3. Je li u pokojnoj jugi bilo bolje?” Nadljudskim naporima i upornim radom, uspio sam pronaći odgovor na zadnje pitanje. “DAŠTA JE!” Kao prvo, smio si pričati viceve o pederima. Poput ovoga:

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Istina boli, i to jako…

U Vatikanu se 2013. dogodio puč. Smjenjen je Papa Benedikt (navodno zbog lošeg zdravlja), a na njegovo mjesto je postavljen krajnji ljevičar Francis Jorge Mario Bergoglio. Sve je bilo izvrsno kordinirano. Unutar Crkve, prevrat je organizirala tkz. St. Gallen Mafia, koju čine pro-ljevičarski i globalistički nastrojeni crkveni lideri. Takozvani “progresivci”. A logistiku i obilatu financijsku pomoć, iz vana su pružili: Soroš, Obama i Hillary Clinton

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Neka me u bureku traže

Kristalno je jasno, da je “stožer” samo produžena ruka globalista. I da ih se živo jebe za naše zdravlje. Toliko idiotskih i nelogičnih informacija, nisam čuo još od titinih vremena. Ova smiješna skupina je stvorena isključivo sa jednim ciljem. Da trpi i amortizira udarce. A u principu su totalno nebitni. Poput sitnih dilera drogom. Glavni problem su Pablo Escobar i njegov kartel, a ne neki balavac sa 10 dkg trave. Jer riba se čisti od glave. Tako kažu.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Opanci za plažu

Od neovisnosti nismo imali opasniji virus u Hrvatskoj. Corona? Ni govora. Ovaj je specifičan i čak se može nanjušiti. Kvalitetno smrdi na VELEIZDAJU. Na početku su bili zaraženi samo pojedinci i manje skupine. Danas je u pitanju opstanak nacije. Cjepiva nema, niti će ga ikada biti. Jer ne možeš ljudima ubrizgati: ponos, dostojanstvo, vjeru i poštenje.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Ponosno sam prebolio coronu

Tolerancija je izuzetno zajebana riječ. Jer se može tumačiti na više načina. A nekada je definicija bila vrlo jednostavna: “Živi i pusti druge da žive”. Pošteno i pravedno. Ali ako ćeš me vrijeđati samo zato što se ne slažem sa tvojim izopačenim stavovima i načinom života, onda nemamo što pričati.

Add a comment

Opširnije...