Zadnji komentari

Kasno Thompson na Kosovo stiže

Pin It

Komšije i dalje nastavlju živjeti jednu veliku LAŽ i očito je da se nikada neće promijeniti. Jer ako počnu govoriti istinu, knjiga povijesti će im spasti na samo par stranica. Sve poraz do poraza. Pa tako “ugledna” Politika objavljuje tekst pod naslovom: “Hrvati počeli predsjedavanje EU uz Teslu.” Koji je po njima srbin isto kao i:Ruđer Bošković, Petar Preradović, Ivo Vojnović.. i da ne dužim, SVI MI OSTALI.

Jer ako netko nije znao, Hrvati su samo pokršteni srbi. Tako vele njihovi (a i naši) istoričari. Čuo sam da je i Thompson srbin, samo mu to još nitko nije rekao. Idući album mu se zove “Kasno Marko na Kosovo stiže” a sav prihod od prodaje ide za izgradnju još jednog spomenika čiča Draži.

Žalosna nam majka, što smo mi Bogu skrivili da graničimo sa ovim bolesnicima? Opet ću ponoviti jedino moguće rješenje. ZID, ŽICA, STRUJA. Mislim na granicu. Ova unutrašnja nejač je malo kompleksnije pitanje ali i to bi se dalo riješiti. Jer gdje ima volje, ima i načina.

Za to vrijeme “drugo oko u glavi” (uz prepjev Čavoglava) prosvjeduje protiv SPC. Kad nam čak i crnogorci primjerom pokazuju kako se treba boriti protiv “nebeskih zveri”, znači da s nama definitivno nešto nije u redu. To već odavno znamo ali ništa ne poduzimamo da to promijenimo.

Hrvatska diplomacija već odavno ne postoji i leglo je jugokomunjara i uhljeba. Kad tome još dodamo onih 30 % četnika sa Domovnicama, imamo to što imamo. Takvi koriste svaku prigodu da pljuju po ovoj državi, čim pređu granicu. Pa tako “povesničar” Srboje Klasić u razgovoru za jedne bosanske novine kaže: “U hrvatskom društvu sve se svodi na mržnju, a rodonačelnik tog problema je Franjo Tuđman.” I ovaj smrad predaje na fakultetu i “vaspitava” našu mladež? Da mi je samo 5 minuta vlasti, pjevao bi on meni “Juru i Bobana” i to u stavu pozor.

Po tko zna koji put moram ponoviti. Zajebite Predsjedničke, unutarstranačke i Parlamentarne izbore. Naša  jedina nada u ovoj godini je da Trump osvoji još jedan mandat. Onda kreće konačan obračun sa antifama i globalistima. Diljem svijeta. Bez obzira na izvanredne rezultate na ekonomskom i političkom planu, još je rano za slavlje. Jer smežuranog (Soroša) i njegovu medijsku mašineriju se ni u kojem slučaju ne smije podcijeniti. I sam je javno neki dan priznao, da će ovogodišnji izbori u SAD odlučiti sudbinu svijeta.

I mi se nalazimo na toj karti, pa nas se to i te kako tiče. Jer neovisnu hrvatsku vlast u ovome trenutku NE MOŽEMO imati i zato nam je izuzetno bitno tko će biti novi gazda? Koju ćemo politiku ubuduće slijediti, globalističku ili suverenističku?

Na samitu u Davosu, drug tito se slikao sa Alexandrom Sorošem, sinom smežuranog sotonjare. Nadam se da su i najveći optimisti sada progledali i shvatili da nemamo ni N od neovisnosti. Jasno je kome su nas Jude prodale i kojim putem idemo u PROPAST. Ja ko’ francuska sobarica naivno čekam kad će LUCIFER otegnuti papke, kad neki dan vidim na Google-u da ima petero djece. Četiri sina i kćer (Alexander, Jonathan, Gregory, Robert i Andrea). Dakle ostaje nam uzdati se u se i u svoga Donalda.

Da globalizam (sotonizam) nije više pred našim vratima nego je odavno unutra, jasno je svima koji čitaju bilo što duže od Tweeta. Upravljaju Vladom, medijima, kulturom, obrazovanjem…. Jedino se još nisu uspjeli uvaliti u sport, a probali su. Zato i imamo toliko uspjeha na sportskim natjecanjima. Osim košarke. Tu je za glavnog rukovodioca po partijskom dekretu postavljen drug Dino Rađa, redovni posjetilac “kuće cveća”.  Što bi bilo s nogometom da je kmerčina Željko Jovanović krenuo isušivati “močvaru”, ne smijem ni pomisliti. Ne samo da ne bi bili drugi na svijetu, nego se ne bi ni plasirali na SP. Tko ne vjeruje neka pogleda učinak orjunaša Dine.  

Gledam naslov u jednom levom tariguzu, gdje kažu da je za seriju “General” potrošeno 1.8 milijuna kuna iz “džepa građana”. Samo je još falila rečenica:“Koliko se za te pare moglo vrtića napravit?”. A STOTINE milijuna kuna iz naših džepova koje se troše na: zvezde petokrake na neboderima, antihrvatske filmove i predstave, crvene umetnike, parade nastranih, “aktivista”…. nitko ne spominje? To je valjda sve u duhu antifašizma? Sve više shvaćam i razumijem ideje Dr. Ante.

Fake news broj 2. Rupert Murdoch (vlasnik Fox-a) je uz Predsjednika Trumpa najveći krivac što sve manje ljudi vjeruje u klimatske promjene. Naime mlađahni Rupert (88) za požare u Australiji nije okrivio globalno zagrijavanje i ledenjake koji nas svaki čas mogu potopiti. Koji bezobrazluk i “javašluk”?! Vijest da su uhapšene 32 osobe za NAMJERNO potpaljivanje požara, se ne može ni svijećom naći. Ja sam je jedva pronašao na GAB-u, jednoj od rijetkih slobodnih društvenih mreža. Treba li uopće napominjati da su skoro svi uhićeni antife ili zeleni?

Znam, dosadan sam ali opet moram ponoviti. U ovome trenutku su nam daleko najveća prijetnja GLOBALISTI! Kur*c bi papak Beljak i strašilo Stazić mogli nekažnjeno prijetiti hrvatima da im sotonjare ne drže leđa. Niti bi anemični govorio: “Mogu što hoću”, da mu mali Aca Soroš i njegov babo nisu dali odriješene ruke. A i sve naše međusobne svađe i vrijeđanja po društvenim mrežama u vezi izbora, nisu rezultat različitih mišljenja nego dobro pripremljenog scenarija. Provokatora nažalost ima u svim FB grupama, pa i u onim što se nazivaju Domoljubnim.

Što nas još čeka u ovoj godini? Osim EP u nogometu, ništa lijepo. Plenki pobjeđuje na unutarstranačkim izborima, HDZ-u popularnost pada još više, komunjare pobjeđuju na Parlamentarnim izborima zahvaljujući slabom odazivu razočaranih birača. Svaki drugi scenario bi bio pravo čudo. I ne, nema nikakvog viteza na bijelom konju koji će nas spasiti.

Upravo zato treba uživati u svakom uspjehu naših sportaša, jer se barem na trenutak osjetimo ponosnima i sjetimo se tko smo i što smo.

Kad jednom prelomiš, prestaneš vjerovati medijima i počneš misliti svojom glavom, primijetiš  neke stvari koje ti do tada nisu smetale.  Od TV reklama pa do naizgled bezazlenih običnih stvari. Upravo tako je najlakše progurati bolesne i nastrane ideje. Tiho, polako i korak po korak. Do prije par godina smo onako poetski jeba*ali mater nazočnima na pederskim paradama a danas je to “normalno”. Jer su nas postupno izdresirali a da to nismo ni primjetili. Jaki su, lukavi, love imaju i izvrsno su organizirani. Kad su mogli smjeniti Papu Benedikta i na njegovo mjesto dovesti ljevičara Franju, onda mogu sve.

Čudne stvari se događaju i neki novi vjetrovi su počeli puhati u Katoličkoj Crkvi, ali rijetki se usude o tome pisati. Dovoljno je samo pogledati lijeve medije i vidjeti da više uopće ne pišu protiv Pape, a donedavno im je to bila duševna hrana.

Evo jedan banalan primjer:

Dolazi meni svećenik blagosloviti kuću par dana iza izbora. “Hvaljen Isus, kako si?”, kažem ja: “Nikako. Kakav ću bit kad je komunjara pobijedio?” I onda mi on ničim izazvan počne citirati četalja Boru Đorđevića!? “ Znaš, svi su oni isti i ne treba se oko toga živcirati jer kako kaže Bora čorba: “Za ideale ginu budale.” Gledam ga ja i ne znam što bi rekao, jer sam bukvalno ostao bez teksta. Upalimo svijeću, izmolimo “Oće naš” i umjesto onoga dijela gdje se trebamo pomoliti za naše najdraže i za duše onih koji nisu više među nama, on počne pričati o spašavanju našeg planeta i mogućoj klimatskoj kataklizmi!? Kao da slušam čvaknuto dete zvano Greta. Još mi na odlasku kaže, kako me ne viđa baš često u Crkvi? Ode on a ja još ne kontam što mi sve napriča? Svašta će na svijet. Bojim se da će me sad još rjeđe viđati…..

Piše jedna gospođa na FB kako trebamo moliti za sve ove što su “zastranili” da se preobrate. Apsolutno pozdravljam ovu inicijativu.

Ali isto ne bi dao Beljaku da skuplja lemuzinu u Crkvi

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar