Javor Novak: Hrvatski Katar gori

Bravo, bravo naši senzacionalni dečki!! Urnebesnih 4:1 za Hrvatsku i koliko je još bilo opasnih akcija prema Kanađanima… Hrvatska je dominirala u čak dvije trećine tekme. Pozdrav kanadskoj repki koja je, kako je i obećala, razje..la Hrvatsku. Uvijek je opasno potcjenjivati protivnika, pogotovo viceprvaka svijeta.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Politička parada

FOTO) NAPETO U ŠKABRNJI: Došla Anja Šimpraga, a branitelji okrenuli leđa -  Ona i SDSS su nepoželjni! - Fenix Magazin

Žrtve Vukovara i Škabrnje, svi današnji stanovnici, još su jednom otrpjeli političku paradu. Jednom godišnje politika posjeti Vukovar i Škabrnju, pozira pred kamerama i paradno izriče mnoge političke fraze o poštivanju žrtava. I poslije toga opet sve po starom: opet ništa.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Isti stari farb-majstori

HRT-e ne odustaje

Pisao sam mnogo o HRT-ovim davno isluženim a podobnim socijalističkim kadrovima. Nisu oni naravno krivi već (trajna) rezidualna politika te kuće koja zagađuje navodno hrvatski, navodno nacionalni i navodno demokratski prostor. Zato ih toliko ljudi ni ne gleda niti sluša.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Tuđinski forte

patuljci pojma nemaju

Od ponedjeljka do subote prošloga tjedna Vlada Republike Hrvatske i njezin predsjednik Andrej Plenković po vlastitim izjavama za javnost, pojma nisu imali što se to događa s prodajom dionica strateškog hrvatskog poduzeća Fortenove, nekadašnjeg giganta Agrokora.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Truli kadrovi i njihovo ponosno vodstvo

Izbaviteljev trbuhozborac B. Bačić sav zdvojan glumata i prevrće okicama: „Situacija je neugodna“. Pa kako to odjednom? Onda brzo neuvjerljivo dodaje: „Ali ne želimo snositi kolektivnu odgovornost“. Želje su jedno ali istina je nešto drugo. Ljuti se i na antikorupcijsko vijeće Sabora, logično, pa treba se boriti protiv istine. Ono kao crna se voda po nama slijeva ali mi ne želimo biti mokri. 

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Korijeni kukavičluka

Hrvatska radio televizija više je to puta dokazala: njezino uredništvo jako voli pokazivati svoju „demokratičnost“ time što prenosi emisije stranih televizija koje razobličuju totalitarizam. Kako onaj crni tako i crveni. HRT jako voli to pokazivanje ali na tuđim primjerima, čime je ono u suštini obmanjujuće. Riječ je o zavaravanju gledatelja a HTV se kao, ideološku istinu ne boji prikazati.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Hrvatska korupcija, opsesivni crni i prešućivani crveni fašizam

Šest godina na leđima faraona: Bira bezveznjake za ministre kako bi,  zapravo, vladao sam | 24sata

Zbog svega teške optužbe koje je Kovačević iznio prema dr. Ćoriću i mr. Plenkoviću o korupciji u INI ostaju vrlo uvjerljive. Priča kako vrh INE ništa nije znao je naravno priča za malu djecu. Glavni macani vrlo često neće zaprljati vlastite ručice nego će to narediti onom niže rangiranom da izvede korupciju i zatim im donese plijen.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Bakirova islamija Bosna i Hercegovina

Otkrivene velike tajne SDA: Koja je uloga 'sarajevske Hurem' Seke  Izetbegović u stranačkim odlukama? | hamdočamo

Kad je Bosna i Hercegovina gorjela pod srbskom opsadom već tada glasni velikobošnjaci kukali su predsjedniku Tuđmanu i tražili svu moguću pomoć povrh besplatnog liječenja ranjenika, povrh besplatnog zbrinjavanja ogromnog broja izbjeglica. Do te je mjere BiH bila ugrožena i razarana agresijom, da je njezin opstanak visio o niti. Veliki Musliman Izetbegović čak je tada nudio Hrvatskoj da pripoji cijelu Cazinsku krajinu, dio BiH! Dakle, nudio je čak i državno ozemlje.

Add a comment

Opširnije...