Osvanula još jedna fotografija predsjednika Ustavnog suda s HDZ-ovcima

Pin It

Image

Pojavila se još jedna fotografija predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića u društvu poznatih HDZ-ovaca. 

Naime, netko je na X-u objavio staru fotografiju na kojoj su Šeparović, HDZ-ov Vladimir Šeks, njegova tadašnja mladenka Anica Ressler i HDZ-ov ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, koji je tada obnašao funkciju načelnik Blata.

Fotografija je nastala u Blatu na Korčuli, gdje se Šeks oženio s liječnicom Ressler, a zavjete su razmijenili pred desetak uzvanika u gradskoj vijećnici Blata, pisao je tada Večernji list. 

Prema pisanju medija Šeparović je tada bio odvjetnik s dugim političkim stažem. Podsjetimo nakon što je predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović u petak objavio odluku Ustavnog suda da predsjednik  Zoran Milanović zbog kršenja Ustava ne smije biti mandatar ili predsjednik Vlade, Milanović je odgovorio objavom na Facebooku.

Još jedna fotografija

"U petak u 17 sati reći ću vam što mislim o onome što je u ime Ustavnog suda danas rekao HDZ-ovac Miroslav Šeparović. A do tada pogledajte kako HDZ donosi odluke tzv. Ustavnog suda", napisao je Milanović ispod fotografije.

Na objavljenu fotografiju referirao se Oleg Butković koji je Milanovića usput priupitao za dvije stvari. "Zorane, vidim da objavljuješ moje fotografije koje su javno dostupne. Za razliku od toga, nikada nećemo vidjeti tvoje fotografije s tajnih sastanaka na Braču, na kojima si bio sa svojim sankcioniranim rođakom", započeo je.

Ustavni sud u petak je odlučio da se Milanović doveo u poziciju da ne može biti mandatar za sastav buduće vlade kao ni premijer. Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović kazao je da je Milanović, za razliku od SDP-a, kršio upozorenje Ustavnog suda od 18. ožujka i izrijekom ponavljao da je u kampanji kao budući predsjednik vlade.

direktno.hr