Bartulica poslao poruku ljevici sa skupa u Mađarskoj: 'Unatoč prijetnjama i ucjenama...'

Pin It

Izabrani zastupnik Domvinskog pokreta Stjepo Bartulica poslao je poruku iz Budimpešta gdje sudjeluje na velikoj konferenciji. 

"Unatoč prijetnjama i ucjenama iz Bruxellesa nećemo odustati od svojih načela! Nije dovoljna samo politička pobjeda nad radikalnom i globalističkom ljevicom, potrebna nam je i pobjeda nad kulturom!

Za tu pobjedu bit će nam potrebno još više hrabrosti", objavio je Bartulica na društvenim mrežama i dodao: 

"Budućnost ovisi o kulturi, a to je ljevica odavno shvatila! Konzervativne snage diljem Europe rastu! Ne smijemo se predati u borbi protiv rodne ideologije, redefiniranja pojma čovjeka i uništavanja obitelji! Bila mi je čast danas govoriti na CPAC konferenciji u Budimpešti. Uvijek i svugdje; Croatia first - Hrvatska na prvome mjestu!".

Jaka imena

Podsjetimo, u Mađarskoj se održava velika konferencija koja okuplja brojne političke lidere desnice. Suorganizatori su mađarski Centar za temeljna prava i najmoćnija američka konzervativna asocijacija CPAC, a glavni je na konferenciji premijer susjedne države Viktor Orban.

Bartulica se već etablirao u tim krugovima. Sudjelovao je na toj konferenciji i 2023., a za ovu je i na popisu govornika. Uz njega su, na vrhu popisa, teškaši poput Orbana, Nizozemca Geerta Wildersa, predsjednika španjolskog Voxa Santiaga Abascala te sina bivšeg brazilskog predsjednika Jaira Bolsonara.

direktno.hr