Zadnji komentari

Bujica: Hrvatski veterani na Kosovu u vrijeme srpskog terorističkog napada

Pin It

TOM KAČINARI: “Vučić je organizirao napad na Kosovo! U Mitrovici se bavi reketom i kontrolira šverc sa Srbijom, a prljavim novcem kupuje po Hrvatskoj!”

HRVATSKI BRANITELJ I DRAGOVOLJAC, NAKON POVRATKA S KOSOVA: - Ivica Dačić izravno je pomagao kampove u kojima su Wagnerovci obučavali teroriste za napad kod Banjsku!

KOMENTIRAO PUŠTANJE MILANA RADOJČIĆA: - Ovim mu putem izražavam sućut, on je već sada mrtav čovjek, al’ to još ne zna!

KAČINARI OTKRIO: - Naši specijalci nisu ubili samo četiri srpska terorista! Istinu o točnom broju. za sada skrivaju šume na sjeveru Kosova!

“Na Kosovu smo se zatekli drugim povodom, ali smo bili spremni priključiti se akciji naših specijalnih snaga,” izjavio je u Bujici Z1 televizije hrvatski branitelj i pripadnik 1. Dragovoljačke samostalne satnije Podsused – Tom Kačinari: “Napadne li Vučić Kosovo, neće se dobro provesti, a ja sam spreman - isto kao i ’91. godine u Hrvatskoj!”

Na pitanje voditelja - je li u obuci velikosrpskih terorista koji su prije desetak dana izveli oružani napad kod manastira Banjska i pritom ubili kosovskog policajca Afrima Bunjakua, sudjelovao i brat kontroverznog Milorada Pupovca, inače glavni podoficir Kopnene Vojske Srbije - Mladen Pupovac, Kačinari je odgovorio: “Ne znam točno, al’ vam zato mogu reći točan broj njegove puške, koju smo zaplijenili, a dužio ju je kao četnik tijekom agresije na Hrvatsku!”

Nakon što je srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića optužio za namjerno podgrijavanje sukoba na sjeveru Kosova - kako bi cvjetali šverc i reket - Tom Kačinari je otkrio: “Iz pouzdanih obavještajnih izvora saznao sam da Aleksandar Vučić prljavim novcem s Kosova kupuje po Hrvatskoj! Navodno je uložio u jedan luksuzni resort kod Savudrije! Siguran sam da hrvatske službe raspolažu tom informacijom!”

Tom Kačinari je više puta odlikovan najvišim državnim odličjima za posebne zasluge tijekom sudjelovanja u obrani Hrvatske od velikosrpske agresije. Bio je pripadnik prve dragovoljačke jedinice pod izravnim zapovjedništvom dr. Franje Tuđmana, a danas je predsjednik Zajednice udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. Osnovao je i Udrugu Albanaca branitelja Hrvatske u Domovinskom ratu – njih na stotine se među prvima priključilo našoj obrani, mnogi su junački poginuli u raznim postrojbama - HOS-a, ZNG-a i MUP-a RH.