Zadnji komentari

Prof dr sc Josip Jurčević u šokantnoj Bujici

Pin It

“Autor knjige ‘Krajina’ u kojoj se blate Oluja, Domovinski rat i general Gotovina, a koju je Pupovčevu SNV-u financirala Plenkovićeva Vlada, poznat je u Srbiji po veličanju Draže Mihailovića!”

JAVLJANJE UŽIVO U BUJICU! TIHOMIR DUJMOVIĆ: - Andrej Plenković govori da nije cenzor, a njegova ministrica Obuljen šikanira autore koji promoviraju istinu o hrvatskoj povijesti, dok - s druge strane, podupire kulturnu agresiju Beograda i širenje tzv. srpskog sveta!

IVICA MARIJAČIĆ U JAVLJANJU IZ ZADRA KOMENTIRAO POVIJESNE LAŽI O ‘KRVAVOM USKRSU’ NA PLITVICAMA: Glavni urednik Hrvatskog tjednika razotkrio slučaj udžbenika za četvrte razrede gimnazije, u kojem se izjednačava prva žrtva Domovinskog rata, hrvatski redarstvenik Josip Jović, s ubijenim srpskim teroristom Rajkom Vukadinovićem?!

SKANDALOZNO VLADINO FINANCIRANJE VELIKOSRPSKOG PAMFLETA: Ured za nacionalne manjine Plenkovićeve Vlade je Pupovčevom SNV-u i Serdarevićevoj Frakturi financirao knjigu “Krajina 1991. – 1995.” u kojoj se blati Domovinski rat, a Hrvatska naziva “zločinačkom” državom?! Autor knjige tiskane u Kragujevcu je Kosta Nikolić, srbijanski povjesničar poznat po zalaganju za rehabilitaciju četničkog vojvode Draže Mihailovića!

Gost Bujice Z1 televizije bio je profesor suvremene povijesti i koordinator odbora Domovinskog pokreta – Josip Jurčević. Uživo iz Gračana u emisiju se javio novinar i publicist - Tihomir Dujmović, a iz Zadra glavni urednik Hrvatskog tjednika – Ivica Marijačić...

BEZ CENZURE: Novinarka Bujice Andrea Jelena Barešić pratila je u Hrvatskom državnom saboru press konferenciju zastupnika DP-a, Stipe Mlinarića Ćipe, koji je premijeru Plenkoviću na aktualnom satu poklonio spornu knjigu ‘KRAJINA’ za koju kaže da je nije pročitao niti vidio, no, niti nakon dva dana nije ni reagirao, baš kao ni njegovi ministri, dok u svog koalicijskog partnera, Milorada Pupovca - i dalje ima puno povjerenje.