Bujanec: Moja poruka bandi koja pokušava rehabilitirati zločinca Tita i Milku Planinc, svodi se na samo tri slova - PŠK!

Pin It

ZAGREB NIKADA NEĆE BITI “BLATNA BALKANSKA KALDRMA”: Možemosima neće pomoći ni AP, ma koliko slušao svog zrinjevačkog mentora MG – šegrta drugarice Planinc!

Zagrebačke ulice prvo su napunili smrdljivim smećem – koje nisu u stanju zbrinuti, a što bi bilo u skladu s lažnim komunalnim predizbornim obećanjima platforme Možemo. Sada im namjeravaju dati imena po ljudskom smeću, koje je u olovnim vremenima nakon II. svjetskog rata, punilo jame - Hrvatima.

Drugovi su godinama optuživali desnicu da se bavi “ustašama i partizanima”, a sada je potpuno jasno da su opako obmanuli građane Zagreba lažljivom spikom o rješavanju tzv. komunalnih problema… Nesposobni da ih riješe, sada su lijevi zgubidani TI – koji trasiraju put novog ideološkog sukoba, kamufliranog plavim vrećicama, iza čijeg nametanja stoji EKO-OZNA druga TTejca.

Vijest o promjeni ulica poznatih Hrvata na zagrebačkoj Peščenici i Žitnjaku, gurnuta je u eter kako bi se skrenula pozornost sa svjetskog skandala Zambija, ali priča o potpirivanju nove svjetonazorske buktinje - koja je godinama tinjala na TRNJANSKIM KRESOVIMA – tu ne staje!

Doslovce za rubriku VJEROVALI ILI NE je informacija, prema kojoj neki od možemosa i njihovih aktivističkih suflera, posve ozbiljno razmišljaju Medveščak ili Gornji Grad unakaziti imenom deklarirane komunističke babuskare – Milke Planinc.

Da su je TTejčevi drugovi spremni rehabilitirati, uz asistenciju aferoznih profača s FF-a – ne bi trebalo začuditi ni jednog čestitog Zagrepčanina, međutim, zanimljivo bi bilo čuti reakcije Plenkovićevih lojalista, koje su za sada izostale, a najvjerojatnije će ih birokratski pokušati izbjeći i u budućnosti…

Uzme li se u obzir činjenica da je drug AP zrinjevački ‘džak’ diplomatskog “olujnog osloboditelja Hrvatske” Mate Granića, a drug MG - šegrt drugarice Milke Planinc, posve je jasno da partijski poslušnici Velikog vođe iz vladajućeg HDZ-a, neće Benčićkinim možemosima raditi prevelike probleme, odluče li drugovi platformaši (nakon drukanja u Bleiburgu, koje je rezultiralo zabranom komemoracije) i u hrvatskom glavnom gradu - nastaviti s pljuvanjem po hrvatskim žrtvama poslijeratne komunističke odmazde i desetljetne jugoslavenske diktature.

Kulminacija prijevare zvane PLATFORMA MOŽEMO, mogla bi se dogoditi povratkom imena MARŠALA na Kazališni trg, kojeg je Bandić - uz asistenciju desnice, ipak maknuo - i pomirljivo nazvao Trgom Republike Hrvatske, što je ime koje zaista nikome ne bi smjelo smetati. Posebno ne onima koji žive na sisi HRVATSKE države…

Naravno da možemosi namjeravaju vratiti Tita na najljepši zagrebački trg! To će, pretpostavljam, učiniti pred same izbore... Suočeni s vlastitom nesposobnošću, nepopravljivom lijenošću i ovisnosti o zgubidanstvu – očajnički će poželjeti pobjeći od stvarnih životnih problema koje ne znaju riješiti - i gnjevnih Zagrepčana, koji će im to, posve sigurno, zamjeriti… 

Drugovi će se vratiti totalnoj ideologiji i senzibilizirati taman onoliko bande, koliko im je potrebno da se uhljebe kao nova oporba… Jer i taj status podrazumijeva svojevrsna foteljaška beriva!

A svi mi, koji zaista jesmo - šutljiva, međusobno posvađana i naivno podijeljena, a prije svega – inertna hrvatska većina, u početku nismo ni mogli zamisliti da je ovako nešto uopće moguće u Zagrebu 21. stoljeća. S podsmijehom smo promatrali klošare kako kleče na Cvjetnome trgu - u poderanim dronjcima, nalik onima, kakve su po šumskim pistama Petrove gore nosili tifusari - da bi kasnije žicali parkirna mjesta od gospodina Tome… Potom smo se nadali da narod ipak nije toliko glup – pa da bi takve mogao izabrati kao većinu… Umro je  Banderas, a oni su cijelo vrijeme imali samo jedan plan – riješiti ga se na bilo koji način – i hrvatski Zagreb pretvoriti u “blatnu balkansku kaldrmu” kako je Krleža nekoć opisivao njihov ljubljeni Beograd.

Nakon svega što su nam drugovi učinili, nakon njihove dvogodišnje zagrebačke parade - ne s mržnjom, već s običnim PREZIROM, poručujem im posve ozbiljno: PŠK!