Mlinarić: Turudić je branitelj, skinuo je ljagu sa Stepinca i osudio Sanadera - Podržat ćemo ga kada osudi i Plenkovića za korupciju i kriminal

Pin It

Mlinarić odgovorio Ministarstvu branitelja: Vi ste opsjenari koji lažu,  zamjenjuju teze i varaju svoje birače - tportal

Stipo Mlinarić: ''Neka narod vidi kako to izgleda kad se posvađaju dva brda, dva čovjeka koja su došla iz istog legla, sa Zrinjevca, kad se posvađaju dva krila iste partije koja se trenutno nalaze na različitim stranama. Tad se počne tresti medijska scena, počne se dizati cijena za one koji će glasovati ''za'', a spin majstori nas uvlače u njihovu priču ''ili si za Milanovića ili si za Plenkovića''.

''DP nije ni za Plenkovića, ali ni za Milanovića. DP ima svoj put, čvrsti put, a to je hrvatski, domoljubni put. To smo dokazali sto puta i dokazat ćemo ga i na glasovanju za Glavnog državnog odvjetnika. Meni je znakovito pitanje što je jučer Milorad Pupovac istrgovao da bi dao potporu sucu Ivanu Turudiću. Je li istrgovao da se ne podižu kaznene prijave protiv oficira JNA koje je Centar dr. Ivan Šreter predao DORH-u?''.

''Je li to bila ta trgovina, ili možda da gospodin Turudić ne podigne kaznenu prijavu protiv Pupovčevog kolege Borisa Miloševića? Samo me zanima što je Pupovac trgovao, ako vidimo da je njegova intimna prijateljica Slavica Lukić danima kroz Novosti napadala upravo Turudićev izbor''.

''Što se tiče gospodina Turudića, hrvatski je branitelj, skinuo je ljagu s Alojzija Stepinca, što je trebalo učiniti još davnih dana, te je osudio Sanadera. Domovinski pokret će mu dati potporu u drugom mandatu, kada osudi Andreja Plenkovića za korupciju i kriminal!''.