Sve Hrvat do Hrvata: HDZ-ovci X. izborne jedinice i legende Hajduka pjevaju Thompsona!

Pin It

HDZ-ovi kandidati iz 10. izborne jedinice zapjevali su u jednoj konobi zajedno s legendama Hajduka Thompsonovu pjesmu "Lijepa li si" i na društvenim mrežama hvale se tom snimkom.

HDZ-ovce u pjesmi predvodi Branko Bačić, prvi kandidat u X. izbornoj jedinici, zakašnjeli HDZ-ovac koji je, kako nam kažu izvorni HDZ.ovci s dubrovačkoga područja ovih dana, 90-ih kad je u Blatu na Korčuli osnivan ogranak Tuđmanova HDZ-a predvodio provokatore koji su skandirali "Ustaše, ustaše..."   Sa snimkom i pjevanjem  po društvenim mrežama hvali se i kandidat broj 2 Blaženko Boban koji je u to doba 90-ih, kada je HDZ bio "stranka opasnih namjera" bio HNS-ovac. Ne srame se, dakle,  pjevati Thompsona , a inače ga procesuiraju gdje god zapjeva "Bojnu Čavoglave". 

   Nije tu kraj licemjerju tih bezličnih makijavelista bez identiteta.  Legende Hajduka u pjevanju predvodio je Ivica Šurjak. Šurjak je jedan od desetak Hajdukovih slavnih veterana koji su prije nekoliko godina javno čestitali rođendan Budi Lončaru, jugoslavenskome ministru vanjskih poslova i najvećem hrvatskom izdajniku koji je isposlovao embargo na uvoz oružja razoružanoj Hrvatskoj i koji je u Beogradu proslavljao pokolj Hrvata na Ovčari i u Škabrnji.  Zajedno s njime, čestitali su rođendan izdajniku još Buljan, Đoni, Mužinić, Štimac, Jerković, Bilić, Peruzović... 

I sad evo nekih pa zapjevaše Thompsona: Sve Hrvat do Hrvata!

Ivica Marijačić