Penava: DP je pokret hrvatskog naroda i služimo isključivo interesima hrvatskog čovjeka

Pin It

May be an image of ‎12 people, crowd and ‎text that says '‎η Decentia "់់ STRIT USTA STANİ STAM 0STA MSTEN מייוור BTSANDBYTES BTS AND ANDBYT TES USTL OSTANL TANY ערי MΚι Z‎'‎‎

Razlika između DP-a i ostalih stranaka je jednostavna, naglasio je Penava: ''Razlika je što smo mi svoji, što je DP svoj, što je to pokret hrvatskog naroda. Ne služimo ničijim interesima, ni Bruxellesa ni Amerike, ne služimo interesima Ursule von der Leyen poput Plenkovića, nego služimo isključivo interesima hrvatskog običnog čovjeka. To je jedino čemu smo dosad bili i čemu ćemo ostati vjerni

Kandidati s liste broj 6 DP-a i partnera za II. izbornu jedinicu, na čelu s nositeljem liste Tomislavom Josićem, obišli su danas 25. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu, na kojem više od 400 izlagača izlaže svoje proizvode i usluge iz područja poljoprivredne mehanizacije.

Josiću i delegaciji pridružili su se i predsjednik DP-a te nositelj liste za V. izbornu jedinicu Ivan Penava i glavni tajnik DP-a te kandidat s liste za istu jedinicu Josip Dabro, koji su im izrazili potporu i prošetali s njima sajmom. 

Porazgovarali su s izlagačima te posjetiteljima sajma i kroz ugodno druženje saznali koji problemi muče hrvatske poljoprivrednike i proizvođače te što učiniti da se ti problemi riješe. DP se zalaže za državno odgovornu revitalizaciju ruralnih područja, osiguravanjem uvjeta za poljoprivredne djelatnosti. Uloga države mora biti zaštita nacionalnog strateškog prioriteta samodostatnosti proizvodnje hrane, održavanje strateških zaliha te razvoj poljoprivrede i proizvodnje hrane u svim dijelovima Hrvatske.

Na druženju s građanima u zagrebačkom Španskom u petak je sudjelovao i predsjednik DP-a Ivan Penava, koji je pružio podršku kandidatima s liste u VI. izbornoj jedinici, posebno nositelju liste, predsjedniku DP-a Zagreb i potpredsjedniku Gradske skupštine Grada Zagreba Igoru Peternelu. 

Predstavljajući najznačajnije točke iz programa Domovinskog pokreta i partnera, Peternel je istaknuo: ''Objasnili smo građanima zašto mislimo da je Domovinski pokret jedini pravi izbor na ovim parlamentarnim izborima''.

Razlika između DP-a i ostalih stranaka je jednostavna, naglasio je Penava: ''Razlika je što smo mi svoji, što je DP svoj, što je to pokret hrvatskog naroda. Ne služimo ničijim interesima, ni Bruxellesa ni Amerike, ne služimo interesima Ursule von der Leyen poput Plenkovića, nego služimo isključivo interesima hrvatskog običnog čovjeka. To je jedino čemu smo dosad bili i čemu ćemo ostati vjerni''.