Penava odgovorio na Plenkovićeve uvrede: Javno ga pozvao na sučeljavanje

Pin It

Nakon preslušavanja cijelog govora AP-a kojeg se ne bi postidjeli ni najveći diktatori u svjetskoj povijesti, sasvim je jasno da je AP bahati, nepristojni silnik i koji prostačkim i vulgarnim rječnikom vrijeđa sve one koji su brana nastavku vladanja njegove korumpirane sluganske skupine koja se lažno predstavlja kao HDZ i sljednik dr. Franje Tuđmana! 

Nakon što je u javnost procurila šokantna snimka na kojoj premijer Andrej Plenković brutalno i ničim izazvan vrijeđa Domovinski pokret i njegova lidera Ivana Penavu, iz stranke su se oglasili priopćenjem.

“Današnjom objavom snimke skandaloznog istupa Andreja Plenkovića (u daljnjem tekstu: AP) na portalu Nacional cijela hrvatska javnost imala je priliku upoznati pravo lice AP-a. Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate, sve hrvatske građane i birače da pažljivo poslušaju snimku i uvjere se tko je stvarni AP i što je njegov HDZ, a to svakako nije onaj kakav se predstavlja javnosti. Snimka okrutno razotkriva pravo lice AP-a i njegovog HDZ-a i više nego jasno razotkriva strah AP- a od Domovinskog pokreta”, poručili su.

“Nakon preslušavanja cijelog govora AP-a kojeg se ne bi postidjeli ni najveći diktatori u svjetskoj povijesti, sasvim je jasno da je AP bahati, nepristojni silnik i koji prostačkim i vulgarnim rječnikom vrijeđa sve one koji su brana nastavku vladanja njegove korumpirane sluganske skupine koja se lažno predstavlja kao HDZ i sljednik dr. Franje Tuđmana! Prizemno i šovinistički vrijeđa dijelove hrvatskog naroda kojeg dijeli u maniri velikosrpske propagande na „dinaride„ i one druge.

Domovinski pokret je glavna meta tog prostačkog, vulgarnog ispada u kojem AP koristi rječnik kojeg ne može citirati ni jedan pristojan čovjek, pa ni mi – samo zato što pokušava spriječiti ono što ne može spriječiti, a to je da su hrvatski birači, napokon prepoznali crvenu i plavu prevaru!”, stoji u priopćenju DP-a.

‘AP ne zastupa nacionalne interese’

“Hrvatski birači nacionalne opcije će na ovim izborima glasovati za Domovinski pokret jer Domovinski pokret jasno pokazuje da AP ne zastupa nacionalne interese, nego interese svojih Bruxelleskih gazda! AP priznaje da mu je glavni cilj spriječiti da Domovinski pokret spriječi nastavak koalicije s Pupovcem i financiranje srpskog sveta, zamjenu stanovništva i nametanje rodne ideologije. Uzalud pokušava spriječiti ono što se događa; a to je da će birači nacionalne opcije, dosadašnji birači HDZ-a, u velikom broju glasati za Domovinski pokret jer Domovinski pokret provodi volju hrvatskih birača, a AP provodi volju svojih gazda iz Bruxellesa!

AP priznaje da je njegov glavni partner SDSS Milorada Pupovca i da će i nadalje financirati njegov srpski svet i pamflet Srpske novosti. Također, AP priznaje da sluša svoje Bruxelleske gazde, a ne hrvatski narod i sve hrvatske birače i još k tome vrijeđa sve koji ne žele biti strani sluge kao on! Prostački vrijeđa hrvatske branitelje i dragovoljce, članove i zastupnike Domovinskog pokreta, posebice iz Kutine, nazivajući ih teroristima, kretenima i budalama kao i sve druge koji se suprotstavljaju njegovoj samovladi!”, poručili su.

Poziv na sučeljavanje

“S obzirom na sve izrečeno, na sve prostačke i nisko položene uvrede AP-a prema Domovinskom pokretu, prema biračima nacionalne opcije, prema hrvatskim herojima koji su branili Vukovar i druge dijelove naše Domovine, ovim putem ga gospodin Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, koji je bio glavna meta AP-ovih vulgarnih ispada, javno poziva, kao muškarac muškarca, sutra u bilo koje vrijeme, na mjestu koje odredi AP na sučeljavanje, na dvoboj i raspravu jer nije lijepo vrijeđati i ogovarati iza leđa! Gospodin Ivan Penava poziva AP-a na susret licem u lice!

Istovremeno pozivamo sve medije da to sučeljavanje izravno prenose, kako bi svi hrvatski građani jasno vidjeli tko je tko! Još jednom pozivamo sve medije da prenesu integralni ispad AP-a, kako bi svima, baš svima, bilo jasno tko je to i kakav čovjek, trenutno – no ne još zadugo, vodi Hrvatsku! I na kraju, ponavljamo: glavni razlog AP-ova bijesnog ispada prema gospodinu Ivanu Penavi i Domovinskom pokretu je to da će ogroman broja članova HDZ-a i dosadašnjih birača HDZ-a glasovati za Domovinski pokret jer će samo tako nacionalna opcija birača biti zaštićena! Glas za Domovinski pokret je glas za tvoju politiku, a ne njihovu – politiku Andreja Plenkovića i njegovih gospodara!”, poručio je DP.

dnevno.hr