DP: Plenković se najviše boji velike izlaznosti birača, zato svi izađite na izbore i ne dopustite da vašim glasovima vode njihovu politiku

Pin It

Nakon razotkrivanja pravog lica Andreja Plenkovića (u daljnjem tekstu: AP), njegovih vulgarnih i prostačkih obračuna sa svima koji stoje nasuprot njegovoj duboko antihrvatskoj politici, njegov HDZ optužuje Domovinski pokret! Prava istina jasna je i jednostavna, a to su snimili i u medije dostavili istaknuti članovi HDZ-a koji su zgroženi onime što su tamo čuli od AP-a. 

Nastavak koalicije sa SDSS-om, daljnje provođenje zamjene stanovništva i promicanje rodne ideologije. Mediji najavljuju i objavu novih, još gorih snimki AP-a! Nije nikakva tajna da više od 90 posto članova, birača i simpatizera HDZ-a želi Domovinski pokret kao mogućega koalicijskog partnera, a ne SDSS Pupovca i okupacijskoga gradonačelnika Vukovara Stanimirovića.

Razlog vulgarnih i prostačkih ispada AP-a jasan je i jednostavan: ogroman broj birača nacionalne opcije, glasača HDZ-a, pa i članova HDZ-a, glasovat će za Domovinski pokret. Jedino je glas za Domovinski pokret jamstvo zaštite nacionalnih interesa jer glasno i jasno stojimo protiv AP-ove politike financiranja tzv. srpskog sveta Milorada Pupovca, zamjene stanovništva i promicanja rodne ideologije! Javna tajna koju sada potvrđujemo je da više nositelja lista HDZ-a i više istaknutih članova HDZ-a od nas traže suradnju i potporu da se HDZ vrati svojim načelima i prekine koaliciju sa SDSS-om. Stotine članova HDZ-a prošli su se tjedan priključili Domovinskom pokretu, a desetine tisuća bivših birača HDZ-a glasovat će za Domovinski pokret jer znaju da je glas za AP-ov HDZ glas za Milorada Pupovca! 

AP vulgarno i prostački napada Domovinski pokret jer zna da će ga Domovinski pokret u provođenju takvih politika zaustaviti! Mogao je varati neke ljude, neko vrijeme, ali nitko, pa ni AP ne može varati sve ljude sve vrijeme. Domovinski pokret razotkrio je AP-a i njegov lažni HDZ kao one koji varaju nacionalne birače da im daju svoj glas kako bi provodili takve duboko antihrvatske, njihove politike.

Čuli smo kako se, zamislite, AP najviše boji velike izlaznosti birača, boji se hrvatskog naroda i zato izađite na izbore svi, baš svi te dovedite i svoje najbliže, svoje susjede i prijatelje! Na taj dan, 17. travnja neka nitko ne ostane kod kuće – svi na izbore!

Domovinski pokret poziva sve: ne dopustite da vašim glasom vode njihovu politiku! Sve vas pozivamo da svoj glas date Domovinskom pokretu! 

??Glasujte za #Domovinskipokret! Tvoj glas za tvoju politiku! ??