Zadnji komentari

Dražen Lalić usred Sabor vrijeđao Joe Šimunića: Prozvao ga je zbog ZDS i optužio za “političku nepismenost”?!

Pin It

 “Ugledni” profesor, koji neprestano soli pamet cijeloj naciji i “podučava” buduće novinare i politologe, a gostujući na N1 televiziji, prije godinu dana - sam je pokazao neviđenu političku nepismenost, ustvrdivši da bi se Barack Obama i po treći puta trebao kandidirati na američkim predsjedničkim izborima protiv Trumpa?!

Tko je zaista politički nepismen - Lalić ili Šimunić?

Pogledajte snimku Bujice i zaključite sami

Osebujni profa s FPZ-a i notorno/lijevi sociolog - Dražen Lalić, na saborskom Odboru za obitelj, mlade i sport prozvao je ovoga tjedna hrvatsku legendu - Josipa Joe Šimunića, zbog “političke nepismenosti”, aludirajući na svojedobno maksimirsko klicanje ‘ZDS’. Osim besprizorne uvrede na račun našega Joze, Lalić je izrekao i jednu veliku istinu - licemjerno pohvalivši Šimunića da je bio odličan igrač, nakon čega je uslijedilo oholo dociranje o tzv. nepismenosti…

DRUŽE DRAŽO!

Nije Joe - nego si ti politički nepismen!

Svi oni, koji misle da pretjerujem ili možda nisam u pravu - nek’ prvo pogledaju neviđeni blam “uglednog” profesora, koji neprestano soli pamet cijeloj naciji i “podučava” buduće novinare i politologe, a gostujući na N1 televiziji, prije godinu dana - sam je pokazao neviđenu političku nepismenost, ustvrdivši da bi se Barack Obama i po treći puta trebao kandidirati na američkim predsjedničkim izborima protiv Trumpa?!

E, vidiš profesore - Joe Šimunić je već u osnovnoj školi naučio da američki Ustav dopušta tek dva mandata za istog kandidata u Bijeloj kući, a ti si toliko politički (ne)pismen da ti ni dva fakulteta nisu dovoljna da bi to znao!

Lalićevu političku nepismenost je tzv. lijevi mainstream na sve moguće načine pokušao sakriti… Tiho Ladišić, kod kojeg je gostovao iritantni profa, sigurno je primjetio sramotnu pogrešku (nije to bio nikakav lapsus), ali nije htio pred kamerama ispraviti druga  Dražu - kao što bi sigurno učinio da mu je u goste došao neki desničar, kojeg bi odmah ispravio i namjerno napravio “glupom neznalicom”…

Ladišićeva reakcija kontra Lalića i nije bila očekivana, ali bi se zato od pojedinih članova parlamentarnog odbora očekivalo da će barem odglumiti kako im je stalo do Šimunića i prekinuti vrijeđanje vatrenog viteza usred Hrvatskog državnog sabora!

Razumljivo je da su Ivana Kekin, Plenkovićeva Bedekovićka, Goldsteinov Kajtazi i Pupovčeva Jeckov s guštom likovali nad vrištanjem nadmenog druga Draže, al’ zbog čaga “suvereni” ćuprijaši Litre19 i M. Sladoljev ili šefica odbora Vučemilović - Laliću nisu rekli STOP?! I tko ga je uopće zvao na sjednicu - da tamo gadi naše ljude?!

Velimir Bujanec