HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Ilegalni migranti koji preko Bosne i Hercegovine pokušavaju doći do Europske unije počeli su pribjegavati nasilnim prelascima granice s Hrvatskom, u koju ulaze motornim vozilima u punoj brzini preko graničnih prijelaza i pritom bježe od policije.

MLINARIĆ ĆIPE SE PRISJETIO SVOJIH NAJTEŽIH DANA: Od ovoga vam moraju poteći  suze, opisao strahote iz srpskih logora! | 7dnevno

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić tražio je stanku i naglašava kako ga je sram svega što se događa u Saboru. "Sve vaše titule, a ima vas od viteza do akademika i doktora znanosti nisu vrijedne jednog čovjeka koji je poginuo za ovu državu. Ovo je sramota što se sluša i što se gleda. Nas nema na popisu na kojem ima Mosta i Suverenista. Mi nismo ekstremna ljevica, ali nismo ni s vama iz HDZ-a",

Ne stišavaju se reakcije oko nedavnog prosvjeda, za ovu priliku, ujedinjene lijevo-liberalne oporbe. Ovaj je prosvjed po mišljenju akademskog kipara i dugogodišnjeg člana HDZ-a Ivana Kujundžića bio igrokaz “novo marksističkih zelenaša”. Skup je, tvrdi Kujundžić, zadobio preveliku pažnju u medijima, osobito u onima sa sumnjivom vlasničkom strukturom

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi i tekst

NE ZADRŽIMO LI MLADE U HRVATSKOJ, PRIJETI NAM ZAMJENA STANOVNIŠTVA!

Domovinski pokret Šibensko-kninske županije jučer je u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku održao javnu tribinu "Demografski slom Hrvatske: Hoćemo li kao narod nestati?"

Ovo bi moglo u rubriku jeste li znali. Ili jesu li znali? Oni obojani u crveno, s uzdignutim pesnicama, mitingaši, je l’, što su u subotu imali predizborni skup za rušenje Plenkovića… Jesu li znali da mu idu na ruku? Jesu li znali da pogubljenom, bezličnom HDZ-u daju davno izgubljeni imidž stranke koja je glavno utočište domoljuba od najezde crvenih?

Današnji HDZ, pod vodstvom Andreja Plenkovića, nije daleko od ovoga što su napravili Tomašević i Benčić koji nisu dočekali vaterpoliste. To je napravio i Plenković poslije Rusije, kad su nakon 10 sati ljudima isključili mikrofone i potjerali ih kući umjesto da je Andrej Plenković ili netko od ministara izašao na binu.

дубока држава | Србија Данас

Treba podsjetiti da se termin "duboka država" (deep state) najprije upotrebljavao u Turskoj devedesetih godina prošloga stoljeća kao naziv za spregu politike, tajnih službi, pravosuđa, vojske i mafije. Posljednjih godina taj je naziv vrlo čest i u SAD-u, a njime se želi reći da stvarnu vlast u državi ne obnašaju predsjednik ni Kongres Sjedinjenih Američkih Država, nego moćni igrači iz sjene

Kad se ono prošlog tjedna ušeprtljala crveno-zelena oporba, zanimljivim se usklikom okomio korpulentni Grbin Peđa na Plenkovića: ''Hrvatska je demokratska država i nećemo dopustiti da krene putem kojim je Vučić pokrenuo Srbiju.''

HRABRO I ČVRSTO NASTAVLJAMO DALJE ZA NAŠE VUKOVARCE!

 Najnoviji pokazatelji Vukovar svrstavaju u kategoriju iznadprosječno razvijenih gradova. Pomak na toj ljestvici dokaz je brže dinamike razvoja grada te potvrda sustavnog rada na svim područjima.

Gradska četvrt Sesvete, koja obuhvaća četvrtinu ukupnog prostora Grada Zagreba, suočava se s nizom problema koji uključuju promet, infrastrukturu i komunalne usluge. Naselje Sesvete, s populacijom od 70.800 (prema popisu iz 2021.) stanovnika na 16.525,47 hektara, suočava se s ozbiljnim poteškoćama u svakodnevnom funkcioniranju.

Plenki oduševljen gadostima u Rijeci

Pin It

Veselimo se da će Rijeka i Primorsko-goranska županija sljedećih nekoliko mjeseci biti sjedište brojnih kulturnih aktivnosti, a i ja ću sigurno doći i biti nazočan na nekoj od tih aktivnosti. Nema mjesta špekulacijama ili bilo kakvom stavu o eventualnoj rezervi Vlade prema tom važnom događaju, ustvrdio je Plenković.

HDZ-ov predsjednik i predsjednik hrvatske Vlade čestitao je Rijeci na otvaranju Europske prijestolnice kulture i osvrnuo se na kritike što nije bio nazočan jer je bio na službenom sastanku u Portugalu.

– Bilo je jako puno bizarnih odjeka u medijima, rekao je Plenković, dodajući da je Vlada financijski posljednjih nekoliko godina snažno poduprla organizaciju te da su na otvorenju bili brojni ministri i njegov savjetnik Zvonko Kusić, bivši predsjednik HAZU.

– Veselimo se da će Rijeka i Primorsko-goranska županija sljedećih nekoliko mjeseci biti sjedište brojnih kulturnih aktivnosti, a i ja ću sigurno doći i biti nazočan na nekoj od tih aktivnosti. Nema mjesta špekulacijama ili bilo kakvom stavu o eventualnoj rezervi Vlade prema tom važnom događaju, ustvrdio je Plenković.

Više na narod.hr

Login Form