Marin Vlahović u Bujici: “Između uhljeba u vladajućem Plenkovićevom HDZ-u i oporbenom Grmojinom Mostu nema nikakve razlike!“

Pin It

TOTALNO RAZOTKRIVANJE: Istraživački novinar koji je dobro upoznao Most, nakon duže suradnje s Nikolom Grmojom, predsjednika tzv. Antikorupcijskog vijeća Hrvatskog državnog sabora, optužio je da je fejk i da samo glumi “borca protiv korupcije“ te na takav nači, zapravo, pomaže Andrej Plenkoviću u ostanku na vlasti, na koju ga je njegova stranka do sada dva puta dovela...

VLAHOVIĆ IZNIO OZBILJNE OPTUŽBE ZA ZLOUPORABU DUŽNOSTI NA RAČUN KLJUČNOG FILIPOVIĆEVOG CONSIGLIEREA: - Bivši posebni savjetnik smijenjenog ministra gospodarstva – Jurica Lovrinčević, tražio je od mene da dokumente o Petrokemiji predam Grmoji, kako bi se privatno poslovno osvetio Pavi Vujnovcu!

BEZ CENZURE: GOST BUJICE KOJEG SE NISU USUDILE UGOSTITI DRUGE TELEVIZIJE USTVRDIO DA JE ANTIKORUPCIJSKA AGENDA U HRVATSKOJ – JEDNA VELIKA LAŽ?!

Prošlo je već punih mjesec dana od velike političko-medijske afere 'Mreža', a istraživački novinar, Marin Vlahović, koji ju je pokrenuo objavom šokantnih prepiski s neformalnim šefom Mosta – Nikolom Grmojom, ni na jednoj televiziji nije dobio adekvatan prostor da objasni pozadinu cijele priče, koja u mnogim elementima podsjeća na Sanaderovu Fimi mediju...Unatoč međusobnim neslaganjima, u Bujicu Z1 televizije pozvao ga je urednik i voditelj te emisije i u razgovoru koji je vođen uživo i bez cenzure, dobio je priliku progovoriti o stvarima koje za mnoge nisu nimalo ugodne...

Vlahović je iznio cijeli niz teških optužbi na račun svog dojučerašnjeg bliskog suradnika, Nikole Grmoje, kojeg je duže vremena informirao o raznim aferama, u vjeri da se grlati mostovac doista iskreno borbi protiv korupcije. Bivši suradnik Mreže TV sada je to doveo u pitanje, uz intrigantne optužbe na račun stranke izrasle iz Metkovića, koju je ogolio kao nitko do sada!

Vlahović nije štedio ni premijera Plenkovića, ali niti – kako kaže – lijenog, površnog i sebeljubivog Nikolu Grmoju, kojeg smatra lažnim borcem protiv korupcije, koji selektivno pristupa prema tajkunima, a fokusiran je isključivo na jednog, dok druge, među kojima su i mnogi stranci, nikada nije dirao. Istraživački novinar koji ima konkretne prigovore na strukovni sindikat i tzv. HND, u Bujici je ustvrdio da tobože “oporbeni“ Most proračunska sredstva dobivena temeljem izborenih mandata, netransparentno troši na vlastite uhljebe, baš kao i HDZ.

Marin Vlahović nastupio je na Z1 televiziji nakon što kod Aleksandra Stankovića na prisavskom Yutelu nije dobio niti jednu sekundu, iako je afera Mreža, koju je osobno pokrenuo, itekako u javnom interesu... Vlahović je kao pozitivan primjer pohvalio Hrvatski tjednik Ivice Marijačića, koji osim političkih – otvara i koruptivne afere, a onda lijevo/jugoslavenski mediji takve teme bezočno kradu, predstavljajući sebe kao relevantne – iako to u praksi uopće nisu.