Mlinarić: Stvorili su zemlju koja brine o migrantima, bjeloglavim supovima i LGTB pravima, svima osim o Hrvatima

Pin It

STIPO MLINARIĆ ĆIPE, U ZAROBLJENIŠTVU PROVEO 272 DANA: Danas me najviše  bole izlomljene, izudarane kosti mojih suboraca prepuštenih zaboravu, koje  leže u neznanim hladnim grobovima - Glas Istre

Sve hrvatske Vlade u posljednjih 25 godina silno su se trudile udovoljiti bruxelleskim činovnicima. Taj čin podaništva nazivali su – ispunjavanjem standardna i kriterija. Kako bi ispunili standarde i kriterije često su se naše najveće svetinje bacali pod noge. Zbog svetog grala hrvatske politike, članstva u EU, odrekli smo se puno toga.

Odrekli smo se naših generala, istine o Domovinskom ratu, ekonomskog suvereniteta, a na koncu i kune. Gradili smo tzv. „uključivo društvo“ kako to voli kazati HDZ-ov izborni strateg Nina Obuljen.

To uključivo društvo dovelo nas je do toga da sin Mile Martića bude kreator javnog mišljenja u zemlji. Dovelo nas je do toga da se brani isticanje hrvatskih zastava s povijesnim prvim bijelim poljem. Uključivost je otvorila sezonu lova na HOS-ovce, a legalizirala četničku kokardu i Šoškočaninov spomenik.

Servilnost i politika uključivosti stvorili su zemlju koja brine o migrantima, azilantima, LGBT pravima, Ukrajincima, vukovima, Bjeloglavim supovima i risovima….. Zemlju koja brine o svima osim o Hrvatima.

Ustanite i kažite - želim Domovinu koja brine o mom narodu i budućnosti moje djece. Domovinski pokret je jedina snaga koja se može izboriti za budućnost naše Domovine, jer nama je Domovina na prvom mjestu.