HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

"Svjesni ste tko ima kontinuitet vlasti u Hrvatskoj, a to je SDSS. Oni su jedini zaključak koji možete izvući kada govorimo o tome zašto nisu kažnjeni zločinci za Borova Sela, zašto još uvijek tamo stoji spomenik četničkim vojvodi odgovornog za masakr. To je točka preko koje ne prelazimo, taman izazvao nove izbore po tisuću puta", ustvrdio je Penava.

Ili će se HDZ i DP dogovoriti ili ćemo ići na nove izbore. U slučaju odabira potonje opcije bit će jako teško biračima objasniti, čak i uz pomoć svih mogućih PR-ovaca i spin majstora, da su HDZ-u bliži Pupovac i Stanimirović od Vukovaraca Penave i Radića. Birači su na izborima jasno poručili da žele i desniji HDZ. Potez je sada na Andreju Plenkoviću i HDZ-u.

Međutim, nisu svi tako sretni ili ponosni na svoju pobjedničku vojsku i pilote koji će čuvati naše nebo. Ako je uopće smatraju svojom vojskom. Pogađate, riječ je o našoj ljevici, teško je reći hrvatskoj jer ih je gotovo pa nemoguće vidjeti kako izborne uspjehe slave s hrvatskim zastavama, kako s ponosom odaju počast poginulim hrvatskim vojnicima u danima kada slavimo ratne pobjede

Slobodna Dalmacija - Tko je Srbin kojeg Domovinski pokret gura za ministra  branitelja? Brat mu je bio u četnicima...

Mišić je iste godine na društvenim mrežama reagirao na govor zastupnice SDSS-a Anje Šimprage u Saboru, a odgovor je napisao u obliku poruke svojoj kćeri Nives. "Danas je u HR saboru govorila jedna osoba koja je nešto malo starija od tebe. Oko tri godine. Dok je ona 'bježala' iz Knina iz Hrvatske koju je njen ćaća toliko mrzio da je i svoje dijete doveo do pogibelji, skoro odveo u smrt"

Da bi se shvatila izjava Hrvoja Zovka, predsjednika Hrvatskog novinarskog društva kojemu sam svojedobno bio član o "crvenim Kmerima" iz Domovinskog pokreta koji su po njegovim riječima uputili "prijetnju" glasilu Srpskog narodnog vijeća "Novostima", ali i javnim medijima HRT-u i Hini treba podsjetiti da je to tzv. Hrvatsko novinarsko društvo medijski dio jugosrpske hibridne agresije u mirnodopskim uvjetima na Republiku Hrvatske i hrvatski narod.

Licemjerje, dvostruki kriteriji i diskriminacija žrtava, karakteristika su komemoracije u Jasenovcu. Žrtve se multiplicira i diskriminira ideološki bez imalo suosjećanja i pravednosti.

Na zahtjev Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) , danas je u Zagrebu uhićen bivši pomoćnik ministra u Ministarstvu kulture i medija, sada Glavni konzervator u Upravi za zaštitu kulturne baštine, zbog sumnje na korupciju, i to u sklopu istrage na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Predrag Peđa Mišić: “Generale, oprosti mi, ali neću ti upaliti svijeću” –  Jabuka.tv

Šef HDZ-a je pak htio razgovarati o podjeli ministarstva, no Domovinci tu temu nisu htjeli ni počinjati sve dok se ne riješi pitanje SDSS-a. Ipak, kako Dnevno.hr doznaje iz izvora bliskih DP-u, predložili su da ministar branitelja bude Predrag Mišić, koji se kao nezavisni našao na listi Domovinskog pokreta našao u IX. Izbornoj jedinici na 3. mjestu, kako bi pokazali kako nemaju ništa protiv srpskog naroda.

Bartulica: Zašto Pupovac nije u Okučanima? DP ne odustaje od ključnih  načela - Kamenjar

To ćemo sve vidjeti, ne mogu više govoriti o detaljima pregovora, ali što se tiče predstavnika manjina, imam jedno pitanje za Milorada Pupovca. Kad već služi hrvatskoj državi, postavlja se pitanje zašto nije s nama danas. Ovo su bili presudni dani u novijoj hrvatskoj povijesti i mislim da je svim hrvatskim političarima, bez obzira kako gledali svoju budućnost i ulogu, mjesto ovdje

Migranti nemaju što raditi u BiH » Čapljina | Čapljinska mreža

Broj migranata koji su ilegalno ušli u BiH u prva dva mjeseca ove godine veći je za skoro 70 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, upozorio je tamošnji ravnatelj Granične policije i najavio zajedničke aktivnosti sa Srbijom kako bi se spriječilo krijumčarenje ljudi.

Dr Željka Markić: Kukavica i papak je i političar koji pretučene žene iskorištava za nametanje rodne ideologije

Pin It

Image result for željka markić

SDP je u 4 godine vlasti propustio povećati razinu zaštite žena u Hrvatskoj i ojačati provedbu postojećih mehanizama za sprječavanje nasilja nad ženama. Hrvatska već ima odlične zakone i propise koji reguliraju sprječavanje nasilja nad ženama - Kazneni zakon, Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji, Protokol o postupanju u slučaju nasilja u obitelji…

- samo, kao i u slučaju suzbijanja korupcije, nedostaje provedba - SDP po tom pitanju nije poduzeo gotovo ništa, baš kao i s korupcijom.

Istanbulska konvencija u paketu s pozitivnim odredbama - koje Hrvatska već ima u svojem zakonodavstvu - donosi čitav niz negativnih: one najviše štete samim ženama i omogućuju preodgoj i indoktrinaciju djece u neznanstvenoj rodnoj ideologiji te kršenje ljudskih i građanskih prava, diskriminaciju, nejednakost pred zakonom, kršenje slobode izražavanja, istraživanja, savjesti, vjeroispovijedi, odgoja djece, itd. Istanbulsku konvenciju je do danas potpisalo samo pola država članica EU (14), a sama EU je pristupila samo nekim dijelovima Konvencije upravo zbog njenih kontroverznih odredbi.

Istanbulska konvencija zloupotrebljava sprječavanje nasilja nad najranjivijijim članovima društva - ženama i djeci, za nametanje ideologije koja ni na koji način ne doprinosi sprječavanju nasilja nad ženama, ali bi ratifikacijom Konvencije uvođenje rodne ideologije u zakone i obrazovni sustav RH postao zakonski obvezujući.

Slažem se s gospodinom Bernardićem da je muškarac koji tuče ženu kukavica i papak. Isto tako, kukavica i papak je i političar koji iskorištava pretučene žene kao izgovor za nametanje rodne ideologije.

 

Željka Markić, dr. med.

Predsjednica udruge U ime obitelji

Login Form