Prirodna ljudska prava hrvatske diplomatkinje Elizabete Mađarević teško su ugrožena

Pin It

Image result for elizabeta madjarević

Navodni facebook post do prije nekoliko dana prve tajnice u veleposlanstvu RH u Berlinu Elizabete Mađarević izazvao je organiziranu medijsku histeriju u Hrvatskoj. Tako orkestrirane napade na osobu koja navodno ima drukčije privatno mišljene od diktatorske vlasti u Hrvatskoj nisam vidio od vremena progona hrvatskih disidenata zbog njihovih aktvnosti u Hrvatskom proljeću 1971. godine.

Nisam pročitao ni vidio sve što je hrvatska diplomatskinja navodno napisala na svom osobnom facebook profilu. Mene samo zanima je li u tom profilu pozvala na nasilje protiv drugih ljudskih bića, useljenika ili Nijemaca. Koliko vidim nije.

Reakcija predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, sluge Bruxellesa, i munjevito prihvaćanje osude Elizabete Mađarević od strane vjernog obožavatelja hrvatskog diktatora "gospodina" Plenkovića, ministra vanjskih poslova, Gordana Grlića za svaku je osudu kada je riječ o povredi prirodnog ljudskog prava osobe koja je rođena slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima sa svim drugim ljudskim bićima. 

Gordana Grlića Radmana osobno poznam od 1992. kad je došao u Ministarstvo vanjskih poslova, kao produžena ruka Mate Granića, a ne akedemika Škrabala, kako on to voli danas predstavljati. Bili smo čak i prijatelji, zbog njegovog tadašnjeg izjašnjavanja kao hrvatskog domoljuba i velikog vjernika, koji je redovno išao na mise. Usuđujem se reći da, prema njegovom sadašnjem prihvaćanju svakog diktata Andreja Plenkovića, novi ministar vanjskih poslova bio bi spreman bez otpora poslušati zapovijed Andreja Plenkovića da mora prestati ići u Crkvu. Koliko je samo takvih nekaraktera među tzv. hrvatskim domoljubima?

Treba jasno i otvoreno reći da se Andrej Plenković ne bori za prava useljenika u Njemačku, nego samo i jedino šititi svoju već bolesnu ambiciju da dođe na visoki položaj u jednoj od važnijih EU institicija. Za postignuće tog cilja, Plenković je spreman izdati i žrtvovati Hrvatsku i hrvatski narod. To je moje osobno mišljenje i neka me sada tuži. Vrlo ću rado u ovim poznim godinama postati politička žrtva političara čiji je otac bio član Komunističke partije Hrvatske, a sin dezerter kad je trebalo braniti Hrvatsku od velikosrpske agresije. Možda ću tada steći i potrebnu kvalifikaciju da me mediji prihvate kao kandidata za predsjednika države?

Ovdje nije mjesto ni vrijeme za stručnu i filozofsku analizu povrede prirodnih ljudskih prava gospođe Mađarević. Ostaje činjnica da je ona, već sada velika žrtva "komunističko-fašističkog" ponašanja hrvatskih Jugoslavena i globalista. To hajka na gospođu Mađarević nikako nije u skladu s ponašanjem demokratskih društava i zemalja. Pozivam slobodne novinare da istraže, ne privatne, nego službene izjave i stajališta, zastupnika raznih država članica u Europskom parlamentu, pa će zasigurno vidjeti da je navodna izjava diplomatkinje Mađarević prava kamilica u usporedbi s tim izjavama.

Prije nešto više od mjesec dana veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u SAD Kim Darroch u svojem je službenom izviješću vrlo grubim i neprimjerenim riječima napao najmoćnijeg čovjeka na svijetu, Donalda Trumpa. Britanski mediji su kao jedan ustali u obranu svojeg veleposlanika.

Uostalom, u Njemačkoj ima više milijuna Njemaca i više tisuća njemačkih političara, koji javno u medijiama zagovaraju zaustavjanje dolaska useljenika iz Azije i Afrike u Njemačku i u Europu. AFD je treća po snazi parlamentarna stranka u Njemačkoj. Ta stranka je otvoreno anti - useljenička. Kancelarki Merkel ne bi ni na kraj pameti palo da traži zabranu te stranke. Bio bi to korak koji bi doveo do građanskog rata u Njemačkoj. Lako je, stoga, jednom Plenkoviću i Gordanu Radmanu, pokazivati svoje političke mišice na jednoj srednje rangiranjoj hrvatskoj diplomatskinji.

Je li komentar Elizabete Mađarević autentičan ili ne, nije uopće bitno kad je riječ o povredi njezinih prirodnih prava. Ako svi budemo popuštali da nam oduzmu svako pravo na slobodu govora, ubrzo će doći i do primjene novih EU zakona u kojima se neće osoba neće smjeti javno izjašnjavati muškarcem ili ženom, a još će žalosnije kad u budućnosti mi Hrvati više nećemo biti slobodni javno govoriti da samo Hrvati nego (E)uropejci. Dakle, vratiti ćemo se natrag u rigidan totalitarni sustav kakav je bio u Titovoj zločinačkoj Jugoslaviji. 

Image result for antun babić kandidat za predsjednika

mr.sc. Antun Babić

prvi glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova RH 1991.

kandidat za predsjednika Republike Hrvatske