Mesića se ne smije 'pomilovati'

Godine 2001., predsjednik Državne komisije za pomilovanja Josip Boljkovac predao je predsjedniku RH Stjepanu Mesiću prijedlog za pomilovanje Žarković Maria, Makaranina koji je 15. srpnja '92., zajedno sa ocem i većom grupom drugova - istomišljenika nasilno upao u makarsku bolnicu i do smrti zatukao Nenada Devčića, gardista Prve brigade koji je netom sišao sa neke krvave čuke na odmor.

Add a comment

Opširnije...

U javnost cure najtajniji transkripti titovih pionira - Zoran Milutinović sa drugovima otvoreno o borbi za vladavinu nad državom 5.dio

Biti godinama optuživan za Kerestinačku tragediju ili za sukob sa CK Hrvatske, a u vezi sa ustankom 1941. godine, i taj teret nositi na svojim leđima, nije lako. Zbog toga sam obećao Fumiću, da ću nakonGrobnika, organizirati tajni plenum i raspravu raščišćavanja tih historijskih zbivanja, na kojemu će sudjelovati svi naši glavni borci - Markovina, Klasić, Jakovina, ali i mladi borci sa FF-a i FPZ-a.

Add a comment

Opširnije...

U javnost cure najtajniji transkripti titovih pionira - Zoran Milutinović sa drugovima otvoreno o borbi za vladavinu nad državom 3.dio

To tako ne može ići dalje. Netko će morati dati odgovor i na to pitanje. Jer kad nam je sigurnosno politička situacija u pokrajini loša ne smijemo dozvoliti da nam ucjenama isti ti pokrajinski rukovodioci ekonomski poboljšavaju prirodne neprijatelje i domicilno hrvatsko stanovništvo, nauštrb naših operativaca iz državnog sektora, a kako na to tek gledaju naši saveznici iz SDSS-a možete samo misliti.

Add a comment

Opširnije...

U javnost cure najtajniji transkripti titovih pionira - Zoran Milutinović sa drugovima otvoreno o borbi za vladavinu nad državom 2.dio

Pa tako i na Kosovu, a i u Novom Sadu ,,državnici" kažu: „Mi nemamo zajedničkih interesa u vanjskim i drugim državničkim problemima sa Srbijom". A čije su one pokrajine, nego republike Srbije? Čija smo mi braća, i sa kime smo osobna carstva kakvo mnogi Amerikanci mogu samo sanjati izgradili ako ne uz pomoć znate i samo kojih Engleska-velika srbija" kanala, drugovi? Ili ćete radije da vam se sada opet obraćam sa gospodo, pa da opet preokrenete kapute?

Add a comment

Opširnije...

U javnost cure najtajniji transkripti titovih pionira - Zoran Milutinović sa drugovima otvoreno o borbi za vladavinu nad državom 1.dio

Drugovi i drugarice, gospodo i gospođe - prvo, čestitam vam festival demokracije kojega slavimo sutra, prekosutra, kad kod to ona šaka jada-prasica objavi, nije ni bitno. Čestitajući vama, čestitke upućujem i svim pripadnicima naše partije.

Add a comment

Opširnije...

Iza Groma, i Oluje

Danas je u Hrvatskoj najteže sjesti i razgovarati sa bilo kime. Kao društvo smo dovedeni do takvog stanja podijeljenosti i nepovjerenja, pa nam svima Black Sabbath i njihov hit "Paranoid" djeluju kao uspavanka, i to samo zbog jednog razloga.

Add a comment

Opširnije...

Kroz kapljice kiše

Uskoro će evo, i opet nekakvi izbori. Moja dobra i poštovana prijateljica Jasna je o strategiji "plavih", odnosno HDZ-a, već napisala sjajan komentar, koji u potpunosti razotkriva plitkoću i omalovažavanje koje prema hrvatskome Narodu pokazuju trupine iz HDZ-a, koje mimogred, na ovim sljedećim kao izborima - kao nastoje "pobijediti" SDP:

Add a comment

Opširnije...

Drugo vrijeme, ista sudbina

Ovo je van svake pameti. Ma kakvi bijeli miševi, ova psihoza sa Ustašama i "fašizacijom" Hrvatske već prelazi u kroničnu psihopatiju "antifašista", di god bili, a nije zaobišlo ni ovu precednicu, naprotiv. Njenoj tikvi ko da preko noći puštaju "fašisti svi i svuda", pa se sa svih svojih stotinjak i kusur kila zalijeće rogovima "u ništa".

Add a comment

Opširnije...

Istina kao tabu

Ovih se dana jako puno priča o logorima. Mene osobno, kao i svakog drugog razumnog "genocidnog ustašu", odnosno Hrvata, najviše zanimaju srbijanski koncentracijski logori koje su "komšije" otvorili i tamo se na Hrvatima iživljavali početkom devedesetih godina, ali eto problema - srbija ne priznaje kako su ti logori postojali.

Add a comment

Opširnije...