NAŠI " PRIJATELJI " BOŠNJACI I HRVATSKI UGUZ BEGOVI

 

Samo dva dana nakon posjete Premijera Plenkovica Bosni i Hercegovini,doslo je do uhicenja desetorice pripadnika HVO-a u Orasju. Medju njima i jednog generala i clana HGZ.a,Djure Matuzovica. Samo oni koji ne poznaju prilike u BiH,ili ih ne poznaju dovoljno mogu biti iznenadjeni ovim potezom BH vlasti.

Add a comment

Opširnije...

Je li ovakva Hrvatska zaslužila svoje postojanje?

Nakon svastike na poljudskom travnjaku koju je iscrtao neki od neprijatelja Hrvatske državnosti ili neki idiot iz samo njemu znanih razloga i nakon što je u cijeloj Hrvatskoj uslijedilo natjecanje u samoosuđivanju,bilo je pitanje dana kada će se Hrvatska susresti s novom navalom četništva iz Srbije. I nije trebalo dugo čekati...to se dogodilo danas u Jadovnom.

Add a comment

Opširnije...

"Antifašizam iz europskog Jeruzalema"

Isti dan kada se u Splitu igrala utakmica Hrvatska-Italija koja je zbog svastike iscrtane na travnjaku poljudskog stadiona ostala u drugom planu,u Zenici se,u isto vrijeme igrala utakmica Bosna i Hercegovina-Izrael. Obje utakmice međunarodnog karaktera,obje pod pokroviteljstvom UEFA-e i obje za kvalifikacije na EURO 2016.

Add a comment

Opširnije...

Smrt fašizmu, zabodi narodu !

Što više razmišljam o crtanju svastike na poljudskom travnjaku sve manje razumijem postupak njenoga autora,osim ako se ne radi o zakletom neprijatelju Hrvatske i njenoga postojanja. Nikako ne mogu zamisliti da to može napraviti istinski domoljub i prijatelj Hrvatske.

Add a comment

Opširnije...

Hrvati ( opet ) na udaru multietnićara i gradžana iz sarajevske kotline

BiH se može urediti samo kao decentraliziranu, pravnu i socijalnu državu sastavljenu od federalnih jedinica s jednakim pravima i odgovornostima – istaknuo je Karamarko koji smatra da odugovlačenje rješavanja hrvatskog nacionalnog pitanja u BiH ne ide u prilog euroatlantskoj integraciji BiH kao države, a time i stabilnosti cijelog jugoistoka Europe.

Add a comment

Opširnije...

Sthurm može, Čilić stoj!

Poznavatelji sporta zasigurno znaju tko je Felix Sthurm. Ali ipak za one koji slabije prate sport pojasnit ću da se radi o Njemačkom boksaču Bosanskih korijena,pravim imenom Adnan Ćatić. Tko je Marin Čilić,to sigurno zna svako dijete u Hrvatskoj. E sada,na početku ovoga teksta,dosta vas može se zapitati zašto uspoređujem ovu dvojicu sportaša.

Add a comment

Opširnije...

Bandiću, dobro došao među 'fašiste' !

Evo ga,i to smo dočekali. Milan Bandić nije više antifašist. Postao je "fašist". Ta vijest,koja bi trebala obradovati sve normalne građane u regionu stigla je ovih dana iz "multietnićkog i tolerantnog Valterova grada ...Sarajeva.

Sarajevska politika proširila je svoju listu "fašista".

Add a comment

Opširnije...

Ovo nisu naši prosvjedi

Već peti dan traju prosvjedi u Bosni,u gradovima s bošnjačkom većinom. I dok se bošnjački mediji svim silama trude prikazati da je prosvjedima zahvaćena cijela država,prava istina je da je zahvaćeno samo 23% iste,ili točnije samo onaj dio Federacije koji je pod kontrolom bošnjačke politike koja je i glavni pokretač prosvjeda,nastojeći ih prikazati kao socijalni bunt građana,mada im nikako ne uspijeva prikriti prave motive.

Add a comment

Opširnije...