Zvonimir R. Došen: Uzrok glavnih problema u Hrvatskoj je kriptojugoslavenski zavnohovsko-antifašistički ustav

Početkom 1990.ih hrvatski narod se našao u situaciji koju možda najbolje opisuje jedna stara rimska poslovica:   A fronte praeciptium a tergo lupi.   ( Sprijeda ponor odzada vukovi ) ili,  bolje reći - Sprijeda ponor odzada četnici i “antifašisti”.                                                      

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Jedini genocid koji još nije lustriran

Dvije kolone - Hrvatski Fokus

Švicarski filozof Henri Frederic Amiel (1821. - 1881.) napisao o Rusima još davne 1856. godine: “Opori darovi u posliednje su vrieme ostavili svoj pečat na Moskaljima. Određena tmurna tvrdokornost, neka primitivna okrutnost, pozadina divljačke oporosti, koja pod zamahom okolnosti može postati neumoljiva čak i nemilosrdna hladna neukrotiva sila koja bi radije sviet razbila nego bi popustila nerazorivom instinktu barbarske horde još prisutnoga u poluciviliziranoj naciji… 

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: 'Oslobođenje' Zagreba

          Partizanska “prethodnica” ulazi u napušteni Zagreb              

Sigurno se mnogi sjećate kako su jugokomunisti  stalno prikazivali one slike na kojima se vidi kako su oni  u punoj formaciji s komunističkim zastavama umarširali u Zagreb 8. Svibnja 1945. godine.  Nu to jasno opovrgavaju mnoga svjedočanstva očevidaca.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Genocid u ime “pobjede nad fašizmom”

Svedočenja o stravičnim zločinima partizana: Ovo su pletenice živih  zakopanih hrvatskih djevojaka

Nikada oprostiti, nikada zaboraviti!

“…..Amo mama doma! Amo mama doma! - trgne me iz misli plačući glas djeteta u naručju matere. Tko bi pitao što misli i osjeća stotina tisuća duša naokolo. U ovim su očima tuge i brige: Istre, Dalmacije, Hercegovine, Bosne, Like, Slavonije, Vojvodine, Međimurja, Zagorja - ciele Hrvatske.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Ateistički blagdan

Sud u Floridi odredio nadnevak ateističkog “uskrsa”

U svim zemljama u kojima se govori engleski svi blagdani ili praznici zovu se holiday .Rieč holiday je spojena od dvije rieči iz starog engleskog riečnika , holy ( sveti) i day (dan), znači - sveti dan.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Tko je sudio, mučio i ubio Krista?

Prvo suđenje Krista pred visokim židovskim vijećem (Sanhedrinom)

U travnju 33. godine AD Isus je uhićen i doveden u Jeruzalem gdje je suđen dva puta na dva zasebna suda. Prvi je bio Visoko židovsko sudbeno vijeće Sanhedrin pod predsjedanjem glavnog rabina Kaiafe gdje je bio podvrgnut rigoroznom izpitivanju za “lažno glumenje Mesije”.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Democracy and Multi-party System the Croatian Way

Ja sutra osnivam svoju stranku hrvatskoga zajedništva! I ja svoju! I ja svoju! I ja svoju!…

Jedan “hrvatski” mainstream portalnedavno je objavio da je u Hrvatskoj (s cca 4 milijuna stanovnika) uz 166 do sada osnovanih  privatnih političkih stranaka i bivši megatajkun Ivica Todorić osonovao svoju stranku i dao joj ime “Zajedno Hrvatska”. 

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Da je živ Stepinac bi se stidio takvih nakaza i izopćio ih iz crkve

Ponavljanjem starih velikosrbskih, jugokomunističkih i zionističkih obmana ovo strašilo duboko vrieđa Stepinca i sve poštene Hrvate.

Od dana kada je papa Bergoglio zajedno s poglavarima Srbske pravoslavne crkve počeo kampanju protiv proglašenja blaženog Alojzija Stepinca svecem zato što je 1941. - 1945. kao glavar Crkve u Hrvatskoj služio svojoj državi i svome narodu

Add a comment

Opširnije...