Ustaša (?)

Image result for mesić čekovi

Opasna priča za malu djecu

Ubio Ustaša (?) u ratu iz osvete dječakovu babu. 

Ustaša (?) je zbog toga ubojstva završio u zatvoru na 20 godina. 

Add a comment

Opširnije...

Jednom ZA DOM SPREMNI - uvijek ZA DOM SPREMNI !

Kada se povijest Hrvata prepusti u ruke 'povjesničarima' kao što su Plenković, Pupovac, Štromar, Jandroković, Karađorđe, Garašanin, sdss, kpj, itd...., rezultat je jasan: Hrvatska povijest je u prljavim, crnim rukama lažljivih gnjida, vanjskih agenata Načertanija (velikosrpski plan pod kodnim imenom Jugoslavija).

Add a comment

Opširnije...

Hrvatska baština i hrvatski običaj: Za Dom - Spremni!

Ako je ikada, igdje, itko, bacio ikakovu mrlju na taj poklič, poginuli vitezovi Hrvatske vojske su tu mrlju (ako je te mrlje ikada i bilo) otrli svojim junačkim životima, nesebično položenim na Oltar Domovine Hrvatske u ime svih svojih bližnjih (i onih izbjeglih), odnosno u ime cijeloga naroda Hrvatskoga i to u odori HOS-a.

Add a comment

Opširnije...

Srpski debilten i samoubojstvo iz zasjede

Kako je od Hrvatske Države, nakon 2000-e godine nastao bezdržavni i legaliziran protuzakoniti čumez, ne treba se ni malo čuditi takovom stanju u kojem se nalaze Hrvati u svojoj Domovini. Čumez je nastao i rastao i prije, ali je legaliziran tek 2000-e godine. Takvim čumezom vladaju dezerteri Domovinskog Rata, a dezerterstvo je isto ratni zločin koji ne zastarijeva nikad.

Add a comment

Opširnije...

Svi smo mi na srpskom spisku!

 

„Pravo je kod mene Gledamo te“

Kako vrijeme prolazi, tako se neke stvari i poklope. Ne da to tako izgleda, nego je upravo tako, da se Hrvati računaju u ratu, a ne u miru. Nije Hrvat onaj na kojega ne računaš u ratu. Ako nisi Hrvat u ratu, onda nisi Hrvat ni u miru. U ratu postoje samo dva sektora za Hrvate. Postoje borbeni i neborbeni sektori.

Add a comment

Opširnije...

ZAVADA JE UDRUGA

„Zavadi pa vladaj“, isto je kao i „Udruži pa uništi“. Ujedinjeno braniteljstvo, bi bilo preopasno za one koji su opasni po Hrvatsku. Zato branitelji i jesu podjeljeni u udruge. Udruge su smrt ujedinjene hrvatske vojske, osobito ako postoji Ministarstvo Branitelja. Čemu uzalud rasipati novac, a i kome ga uzalud rasipati?

Add a comment

Opširnije...

U očekivanju novih izbora

Jedva čekam i očekujem dan novih izbora, jer u taj dan sigurno ostajem samokaranteniziran u kući do 19 sati. Tako će biti sve dok me država ne kazni za ne izlazak na birališe. A da bi me država za to kaznila, prvo mora kazniti samog sebe za vječno izgubljeno povjerenje u nju, čemu su osnovni razlog 'ONI' koji vlastoručno i vlastoumno Hrvatsku vode u surovu propast već 26 godina. Zato i jesam pristalica krilatice: Čast svakome, povjerenje samo Bogu.

Add a comment

Opširnije...

Svi protiv jednog, jedan za sve

Hrvatskom danas vlada jugoslavenska kopilad, koja je od priznate i samostalne Hrvatske od strane vodećih svjetskih sila, postala država od povoljnog međunarodnog položaja do najnepovoljnijeg međunarodnog položaja. Ta zlo venska sila sve do smrti Franje Tuđmana nije imala nikakovu perspektivu, niti ikakove realne podloge, ali je bila nazočna.

Add a comment

Opširnije...

Srbež 2.dio

Samo ako pogledamo na Radmanovu plaću od 42 tisuće kuna, to godišnje iznosi oko 500 tisuća kuna, te samo u dvije godine Radman postane milijunaš, a nit or'o niti kop'o. Njegova dužnost je 'samo' bez imalo znanja i uz 'karakter' bezumnog a strogo smrdiljiva officera (urednika) srbežke, nečastne JNA naređivati na ukaljanom srbežom 'H'RT onoj srbeži ispod sebe....

Add a comment

Opširnije...

Srbež 1.dio

Za vrijeme OLUJE čestitah srbeži (po onoj: što si i pomislio – učinio si) dan žalosti uz onu staru, koja ide odprilike ovako: „MI ZAPJEVASMO VI ZAPLAKASTE. MI ZAIGRASMO VI PROPADOSTE.“ A cmizdriti će i propadati i dalje i dalje...... Hoćemo li hrvatskog mozga ili srbskog drozga, iliti hrvatskog znanja oli srbskog sranja?

Add a comment

Opširnije...