Hrvatska ili Sirija? Nema razlike!

Pin It

Između Sirije i Hrvatske nema nikakve razlike po pitanju istrebljenja naroda, osim ako tu razliku prepoznajemo jedino u oružju kojim se to istrebljenje čini: metak ili sud. Ljudi iz Sirije bježe od metaka, dok  'hrvatski' sudovi otimaju Hrvatima nasljedstvo i izbacuju ih na ceste i livade, što je ravno genocidu. 

Nije nikakva tajna da 'hrvatskim' sudovima naročito u Gospiću upravlja hrvatsko-srpska kaljuža četničko-udbaških štetočina najgorega ljudskoga smrada. Eto takvi su me u mojoj Hrvatskoj razbaštinili i kaznili za svako ono zlo koje nisam učinio, pa je time i njihov genocid prema meni i veći. Udbaškim proleterima, koji ni cipele nisu zamazali u ratu, to je sve po zakonu, te na svakom koraku me pokušavaju cenzurirati i na sve načine pokušavaju odmaknuti od mene i sve one koji mi žele pomoći, te takvima jasno poručujem: „Stepinac će biti proglašen svetim, kada otegne papke njegov trovač, a vaš udbaški otac!“

Koji bi to bio udbaški zakon, na koji se oni pozivaju da je sve po njemu, ako znam da su me po tom njihovom zakonu osudile četničke drolje po naputku udbaških kurvetina, a sve u korist izdajnika hrvatskog naroda, čiji je otac te drolje i kurvetine i zagurao po sudovima, pa sad one drolje i kurvetine vraćaju tu uslugu njegovom sinu, izdajniku hrvatskoga naroda, samo zato da bi svi oni zajedno naškodili meni i to genocidno – DeDNA!

To ne bi ni upola izgledalo tako strašno, da sama država, odnosno Vlada, Predsjednica, Ministarstva, HOK i ostale uhljebljivačke partije i sekte štite i najosnovnija ljudska prava i slobode.

Ukratko: Država Hrvatska ne poštuje Konvenciju o ljudskim pravima i slobodama, ni Deklaraciju UN po pitanju ljudskih prava kao potpisnica! Ako kažu da poštuju, LAŽU!

U Hrvatskoj su osnovna ljudska prava i slobode na nivou Sirije. Opet kažem, razlika je samo u oružju kojim se Genocid čini.

Kako između Hrvatske i Sirije ne vidim nikakvu razliku, moram samo napomenuti da je Hrvatska dio EU, te tako kroz Hrvatsku i sama Europska Unija provodi genocid nad Hrvatima! A zašto? Sve zbog suda u Gospiću, koji mi je, kao agentura srpske mafije u Hrvatskoj kojoj je na čelu Pupovac, oduzeo porijeklo, nasljedstvo, vlasništvo, dokumente,… i još kao šlag na tortu, pošalju mi kao dragovoljcu Domovinskog rata, jake snage MUP-a da me istjeraju iz moje vlastite imovine i nasljedstva, s naznakom da me mogu i smaknuti, ako to bude zahtjevala Nena Žigić, pupovčeva uguznjača, poznatog četničkog pedigrea s prostora Korenice i Farkašića. Prema tome, presuda kojom su mi oteli sve što imam, je zalog buduće pljačke koja se sprema nad Hrvatima, te po istoj presudi svakom Hrvatu se može oteti sve, samo ako se na tu presudu pozove bilo koji kleptoman, odnosno onaj koji bi i tuđe čovječje govno ukrao da se zadovolji, a tu će mu svakako pomoći i neovisno sudstvo, ovisno samo o genocidu i uništavanju svakog najosnovnijeg ljudskog prava i slobode! Tu politika ne može pomoći, jer to i je politička odluka, odnosno odluka legla gujinjega!

ZA DOM SPREMNI!

Johnny Otočac