Vera Primorac: Zagreb je naš oduvijek bio i bit će naš zauvijek 1.dio

“Svako naše DA i HDZ-u i SDP-u i Možemo, i svim lijevima je NE za Hrvatsku!“,  pater Dominik Kristijan Gerbic. 

Ali, dragi naši Hrvati i Hrvatice, nemamo se čega bojati. Niti trebamo strepjeti za našu  budućnost. U Zagrebu će, tako bar pišu 'provjereni i objektivni mediji', u utrci za gradonačelnika, sigurno pobijediti Tomislav Tomašević, te tako  postati drugi čovjek u Hrvatskoj. 

Add a comment

Opširnije...

Vera Primorac: Još Hrvatska ni propala! 2.dio

Humanitarne akcije za Petrinju, Sisak, Glinu i okolicu: Saznajte kako  možete pomoći stradalima u potresu

I diljem Hercegovine i BiH, u svim crkvama tijekom nedjeljnih misa, prikupljala se pomoć za područja pogođena potresom u Hrvatskoj. Gradovi, županije, razne udruge te privatne tvrtke Hercegovine, izdvajali su novac i drugu pomoć za stanovnike na pogođenim područjima Banovine, a iz gradskog proračuna Mostara, izdvojena su za pomoć Petrinji, Sisku i Glini, i određena novčana  sredstva.

Add a comment

Opširnije...

Vera Primorac: Još Hrvatska ni propala! 1.dio

Besana noć za stanovnike Siska i Petrinje počela serijom novih potresa:  "Ljudi su u stanju šoka, u strahu su i ne znaju kako se ponašati"

Kap po kap dobrote

“U svakom zlu ima i nečeg dobroga”.

Taman što sam završila tekst o Božiću, danas i nekada davno, te o božićnom blagovanju u krugu svoje obitelji, zatim sjela da nešto gricnem, kada na TV vijest o potresu u Sisku, Glini i Petrinji.

Add a comment

Opširnije...

Vera Primorac: Laži, laži svugdje oko nas

„Godinama nas „hrane“… preciznije truju vijestima, lošim serijama, nasiljem, krađama, prevarama, silovanjima, zločinima. Zatrovali smo cjelokupno društvo i sad smo na prekretnici, no još uvijek premalo svjesni okolnosti i vremena u kojem smo se našli. 

Add a comment

Opširnije...