Dawn Dawns: Što je tu je, sve je po starom, ništa dobro nije!

Nesretna zemljo Hrvatska, zar tvoji sinovi padoše uzalud!?!

***

Rat u Hrvatskoj nikada nije prestao, a okupirana područja su samo prividno oslobođena, jer svih ovih godina, na njima, pa i ostalim dijelovima domovine Hrvatske, i dalje orgijaju Pupovčevi antihrvatski istomišljenici i njihovi yugopetokrakaški prijatelji.

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Dan državnosti u sjeni novih okolnosti

Dakle, vlast nam vraća željeni  datum 30-ti svibnja, ali je tijekom godina  iz njega isisan sav sadržaj. Državnost nam  je devastirana, gotovo u potpunosti. Teritorij zemlje je još tu, ali je vlast u službi nekih drugih, nehrvatskih  interesa, bilo da se radi o osobnim interesima pojedinaca ili interesima  nakaradnog čudovišta  EUnije, dok se nacionalni identitet  sve više zatire i postupno gubi.

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Lepa jugočetnička cajka usred hrvatske metropole

Zdravom i razumnom čovjeku, nevjerojatno je da hrvatski branitelj Marko Perković Thompson, ne može pjevati na mnogim mjestima u zemlji za koju se kao dragovoljac  borio od samog početka  Domovinskog rata, a  usred hrvatske metropole, neka čudna publika plaća 150-180 kn ulaznicu da bi čula iste one pjesme, uz koje je  lepa četnička cajka, pjevajući ispraćala one, koji su potom jurišali okolo po Hrvatskoj i BiH, idući klati, ubijati i rušiti kuće, dijelom i onih budala, koji joj danas plaćaju da bi je slušali?!  

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Migranti i Hrvati – tko je tu lud, glup, tko naivan, a tko ima zle umišljaje!?

Već drugi slučaj gdje policajac mora upotrijebiti vatreno oružje, prema ilegalnim migrantima, nikako nas ne ostavlja hladnokrvnima i nezainteresiranima. Kad netko nasrne na policajca, mora znati da će za to svoje postupanje dobiti natrag odgovarajuće djelovanje. I može biti zadovoljan da je tako dobro prošao, kao ta dvojica nasilnika.

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Neke stvari se nisu promijenile od „oslobođenja“ 45-te

Iznervirana sutkinja traži šutnju od oca poginulih branitelja!? Njoj je neprimjereno da otac naglas žali za svoja dva poginula  sina, dva hrvatska heroja. Jednoga  nije mogao niti  pokopati, jer mu do danas tijelo nije našao. Prestrašno! Po njenom mišljenju, taj nesretni  otac dvojice vrijednih sinova, i sam heroj, zbog  čije žrtve im se treba pokloniti cijela Hrvatska, ne bi smio  glasno iskazivati svoju bol. Valjda, kako  ne bi zasmetao nekima, njoj sličnima!?

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Mrtvi konačno pokopani, zločinci opet neprozvani

Hrvatske žrtve ni danas u izjavama većine političara,  ne egzistiraju samostalno, nego ih oni, pri svakom spomenu navode općenito, vezujući uz „sve“ žrtve, „svih“ totalnih režima, bla bla bla ...  nastojeći barem omekšati jugo-komunističku  tiraniju u oba rata, a po mogućnosti opravdati i izjednačiti krivnju s predimenzioniranom stvarnom i još više  izmišljenom(!)  krivnjom samih Hrvata.

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Crkva Naše Gospe u plamenu mržnje

Image result for križ vatra

Bez obzira na povode i uzroke ovakvih uništavanja, najveći  krivci su domaćini Europljani, jer su dopustili da im otpadnici iz vlastitih redova, a potom i pridošlice, svi uglavnom oskudna znanja i ograničena uma,  bez  morala, radnih navika i poštovanja prema ljudima i prostoru, čupaju korijenje izrugujući i uništavajući njihove svetinje i sve što predstavlja kulturu i običaje domaćina

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Svi Kinezi za dom spremni !

 

Čini se da Hrvati uopće nisu svjesni koliko mnoštvo simpatizera  imaju na drugom kraju svijeta. Neki dan čujemo kako imamo Kineze  pjevače navijačkih pjesama.  Mediji prenose kako je Imotska policija, s prvim danom veljače, zaprimila dojavu da je na društvenim mrežama, objavljen video zapis, na kojem osobe pjevaju pjesme i ističu simbole  kojima se remeti javni red i mir ?!? 

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Ograničenje slobode interneta ili kako spriječiti širenje lažnih, lažno-lažnih i ostalih nepoželjnih vijesti i informacija

Bilo je pravo ruglo za gledati, kako u TV- emisiji Otvoreno, na temu  „kako spriječiti širenje lažnih vijesti“, aktualna ministrica kulture(!),  upada u riječ svom, daleko superiornijem prethodniku  Hasanbegoviću, pa kad ga tako nije uspjela smesti, cijelo je vrijeme nastavila govoriti usporedo s njim,  ne dopuštajući mu da kaže što ima za reći. Sasvim neumjesno i nepristojno. 

Add a comment

Opširnije...

Dawn Dawns: Imamo li razloga očekivati nešto pozitivno u 2019. godini? Ima li drugog puta za nas?

U novu kalendarsku godinu, Hrvatska je, izmučena i ponižena Plenkovićevim političkim  iživljavanjima, ušla s vrlo slabašnom ili gotovo nikakvom nadom u boljitak. Već naveliko razočarani i obeshrabreni stanjem u društvu, mnogi se Hrvati pitaju: “Ima li drugog puta?“  Ima! Uvijek ima! Pa, ako ga i nema, treba ga stvoriti!  

Add a comment

Opširnije...