Trakavici zvanoj 'Pupovac' izgleda nema kraja

I Markač i Gotovina trebali su biti strogo osuđeni kao vođe zločinačkog poduhvata u nesmiljenom etničkom čišćenju 'nevine srbadije' poznatijeg pod nazivom Traktorijada, a moja matična država, Srbija, bi u tom slučaju mogla naplatiti kao ratnu odštetu, sve kuršume, granate, rakete i avio-bombe zvane krmače utrošene u pravednoj borbi mojih hrabrih četnika, mojih burazera Vojislava i Mladena, protiv zlih ustaša, sic!

Add a comment

Opširnije...

Tko raspiruje nacionalnu mržnju po Hrvatskoj?

Da li je u pitanju nacionalna mržnja ili nekakva 'huliganska osveta' to će procijeniti 'Institucije', ali, teško je povjerovati da su napadači-Hrvati iz čista mira, eto ponovno, ugrozili vječno ugrožene hrvatske pravoslavce koji sebe drže Srbima!? Činjenica je jedno da je taj nemili incident podigao veću medijsku i političku prašinu od nedavnog višestrukog ubojstva cijele jedne obitelji

Add a comment

Opširnije...

Hoće li puritanski 'Senjanovići' presuditi i crkvi sv. Marka?

 Image result for krov crkve sv marka                                                         

Retrogradna presuda!

Siniša Senjanović (rođeni burazer feralovca Čiće, Đermana Senjanovića, nap. a.), sudac Visokog prekršajni suda u Zagrebu, nakon pune 4 godine donio je pravomoćnu presudu kojom je izvođač pjesme 'Bojna Čavoglave' prekršajno kažnjen zbog javnog izvikivanja pozdrava 'Za dom spremni' na njezinu početku, piše 'dobro informisana' Slavica Lukić  za Jutarnji list..

Add a comment

Opširnije...

Nenadana muškost anemičnog Ive, od milja zvanog lignja!

Image result for kolinda josipović  cinik

Iza nas je proslava Dana Pobjede itd. u Kninu a još ne možemo doći k sebi nakon komentara bivšeg Predsjednika RH o, po njemu, nedoličnom ponašanju aktualne Predsjednice na toj proslavi. Tko bi rekao da je taj anemični tip smogao toliko 'muškosti' kako bi se 'iz mišje rupe' verbalno obrušio na jednu damu, i ne prvi put!? 

Add a comment

Opširnije...

Inflacija kao promotor(i turističke) potrošnje!?

Image result for para na uši

Državni zavod za statistiku (DZS) objavio je izvješće o prometu u trgovini na malo, a prema kalendarski prilagođenim podacima, potrošnja je u lipnju porasla za 6,3 posto u odnosu na prethodni mjesec, dok je u odnosu na lanjski lipanj ojačala 6,1 posto. S druge strane, inflacija je, mjerena rastom potrošačkih cijena, u lipnju u Hrvatskoj bila najviša od travnja 2013. dosegnuvši 2,4 posto, objavio je Državni zavod za statistiku. 

Add a comment

Opširnije...

The Jerusalem Post otkrio 'toplu vodu' o nestabilnoj BiH!?

Karikatura bh-stabilnosti: Sudeći prema pisanju 'The Jerusalem Posta', hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na sastanku s izraelskim predsjednikom Reuvenom Rivlinom,  govoreći o Bosni i Hercegovini naglasila kako je 'riječ o vrlo nestabilnoj državi' koju su 'u nekim aspektima preuzeli ljudi povezani s Iranom i terorističkim organizacijama' kao i da tu državu 'kontrolira militantni islam, koji je dominantan u postavljanju agende'.

Add a comment

Opširnije...

Dne 27. srpnja nije Dan ustanka Srba nego Dan pokolja Hrvata!

Image result for juraj gospodnetić

Uvod: Iako je već davno, prije 29 godina, 27.srpanj brisan sa spiska državnih praznika on će se i ove godine u 'ustaničkom' Srbu (protupravno!!!) veličati pod imenom ustanka srpskog naroda Like i Korduna(…Oj narode Like i Korduna došlo vreme da se diže buna…); dakako s epitetom 'svete antifašističke borbe' premda su u to doba četnici s talijanskim fašistima usko surađivali kao braća po oružju, bili su nerazdvojni kao prst i nokat! 

Add a comment

Opširnije...