Željan Jurlin: Novi zakon u najnovijoj režiji zločinačke organizacije!

Nakon što su nas materijalno opljačkali, pokrali obiteljsko srebro i zlato, rasprodali i oteli nekretnine i pokretnine, prešli su na OPĆE I JAVNO DOBRO. Tako da je upravo sada na djelu pokušaj pljačke i rasprodaje još jedinog što je preostalo. Pravno beznađe, legalno bezakonje i otimanje Božjeg dobra; mora, otoka, vode i zraka i to uglavnom kroz resore energetike, zaštite okoliša, mora i morskih luka, a ako to izgubimo izgubit ćemo doslovno sve.

Add a comment

Opširnije...

Činjenica: Mala kronologija zla

UN-ova Agenda 21, akcijski je plan za dobivanje kontrole nad obrazovanjem, zemljištem, vodom, mineralima, biljkama, životinjama, građevinama, svim proizvodnim postrojenjima, svim informacijama, svom energijom, kao i svim ljudima na svijetu. Plan implementacije globalne vladavine ide preko lokalne zajednice.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Hrvatski žrvanj

Kaže se da tko ne uči iz povijesti osuđen je na ponavljanje, a Hrvati su sada već sasvim očito nepopravljivi ponavljači. Od zla gore, Otac Domovine je dobro rekao da smo lakozaboravljiv i lakopraštajući narod. I što onda kazati o toj i takvoj državi koja funkcionira na razini večernje škole. Zemlje u kojoj je sustav duboke države toliko institucionalno kriminaliziran da s njime upravlja zločinačka organizacija + etno biznismeni na račun 16%, i to od 46,85% izašlih birača.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Poseban zakon o zviždačima

U Hrvatskoj je iznimno važno pokrenuti postupak za promjenu i donošenje Posebnog zakona o zviždačima. Mnoge zemlje i međunarodne organizacije donijele su pravila i zakone kojima štite zviždače. Naime, njihova se zaštita propisuje zakonima o radu, a ponekad i posebnim zakonima (naročito u zemljama članicama EU).

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Operacija Rašeljka 2.dio

DRAGOVOLJAC - Operacija Rašeljka

Jedan prilog na razmišljanje svim istinoljubivim ljudima, nadasve političarima, hrvatskim rodoljubima, suverenistima ili domoljubima i nakraju hrvatskim dragovoljcima-braniteljima DR-a. Čuvarima uspomena ili kako ih osobno volim nazivati, čuvarima hrvatske savjesti. Svim državotvornim Hrvatima koji ustraju na očuvanju Temeljnih vrijednosti DR-a, a sukladno tome redovito obilježavaju obljetnice i sjećanja na brojne akcije HV-e ???

Add a comment

Opširnije...

31. srpanj 1991.g u sklopu operacije Rašeljka ubijen Miro Barešić“

HRVATSKI JUNAK I MUČENIK: Na današnji dan 1991. godine ubijen je hrvatski  emigrant, revolucionar i domoljub pukovnik HV-a Miro Barešić – Totalno HR

Hrvatski vojnik i rodoljub čije je životno geslo bilo „SVE ZA HRVATSKU“ - bez mržnje prema bilo kome.

Ovako danas piše u Wikipediji: „Početkom Domovinskog rata vratio se u Hrvatsku, nakon što je dobio hrvatsku putovnicu. Susreo se s drugim hrvatskim emigrantima i pridružio ZNG-u. Planirao je vojne akcije. Poginuo je u jednoj takvoj vojnoj akciji u Zadarskoj županiji samo tri tjedna nakon dolaska u Hrvatsku.“

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Ubi me preteška riječ!

U saboru se prije par dana glasovalo o prijedlogu novog Zakona o elektroničkim medijima. Umotvorina ministrice kulture i medija Nine Obuljen Koržinek. Radi se naime o zakonu koji zapravo predstavlja uvođenje verbalnog delikta tj. cenzure i gušenju svakog vida bilo osobne ili medijske slobode. Društvena je mreža, sa svim svojim manama, po mnogima još uvijek zadnji, koliko toliko, slobodan prozor u svijet. Nažalost Hrvatska nije jedina koja ga po svaku cijenu želi zatvoriti. 

Add a comment

Opširnije...