Željan Jurlin: Zločinačka organizacija – modus operandi !

Jeste li se zapitali zašto na ovim izborima nitko ne postavlja pitanje političkog legitimiteta hdz-u ? 

Zašto im Ustavni sud daje legitimitet i mogućnost donošenja neustavnih zakona i neustavne prakse ? Zašto tzv. politička opozicija ne zahtijeva od USKOK-a da svoj posao obnaša sukladno zakonu, odnosno da traže privremene mjere, kojima bi se do pravomoćnosti presude, spriječilo zločinačku organizaciju u daljnjoj kandidaturi, a time i bavljenju kriminalom, zbog čega su na kraju, kao pravna osoba, i osuđeni.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin - Javno dobro

Mnogi se nude i obećavaju ali JAVNO DOBRO nudi rješenje. Dakle, konkretan i zapravo jedini mogući program koji uzročno posljedično ne mijenja isključivo stranačko partijske organizacije, ili još točnije interesne frakcije na obnašanju vlasti, već mijenja ovaj zločinački i nadasve odnarođeni sustav u cjelini.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Za ili protiv?

Plandemija – Vijesti – Logično

VAŽNO!!  Iduće godine u Hrvatskoj se održavaju parlamentarni izbori, a paralelno s njima moguće najvažniji događaj i to za 194 države svijeta.  Naime, u svibnju 2024.g. Svjetska zdravstvena organizacija održat će svoju 77. godišnju Svjetsku zdravstvenu skupštinu na kojoj će se razmatrati tzv. NOVI GLOBALNI INSTRUMENT (SPORAZUM) usmjeren na navodno poboljšanje i sprečavanja budućih pandemija na globalnoj razini.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Javno dobro

HRT: "Javno Dobro" , nova politička stranka na hrvatskoj sceni!

Iako nova stranka na hrvatskoj političkoj sceni riječ je zapravo o autentičnim predstavnicima okolišne politike koja će beskompromisno štititi interese hrvatskog naroda i svih hrvatskih državljana. Usmjereni smo na zaštitu općeg i javnog dobra, vezano za morski (Isključivi gospodarski pojas) i obalni prostor i stoga EKOLOGIJU tretiramo kao prvorazredno nacionalno pitanje.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Quo Vadis Croatia?

Kako, na koji način i za čiju korist odnarođeni politikanti ili u ovom slučaju saborski cirkusanti upravljaju izbornim procesima u RH???

U saboru bi trebala biti u tijeku vrlo važna, usudio bih se reći po demokraciju presudna, rasprava o konačnom prijedlogu Zakona o izbornim jedinicama za izbor zastupnika u Hrvatski sabor koji se mijenja temeljem odluke Ustavnoga suda, a kojom aktualni zakon prestaje vrijediti 1. listopada.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Zločinačka organizacija

Jeste li se zapitali zašto politička oporba s rijetkim izuzetcima uglavnom ne reagira na ovu anomaliju i ne zahtijevaju od USKOK-a obnašanje posla sukladno zakonu, odnosno traženje privremenih mjera kojima bi, do pravomoćnosti presude, spriječili zločinačku organizaciju u daljnjem bavljenju kriminalom, a zbog čega je hdz na kraju, kao pravna osoba, i osuđena.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Prijeti li Hrvatskoj, nadasve Dalmaciji, devastacija i ekocid od strane korporativnih interesnih grupacija i ekološke mafije?

KRŠKI PAŠNJACI SU PREDVIĐENI ZA VJETROPARKOVE A NE ZA RAZVOJ STOČARSTVA

„Dok nas mediji, Vlada i DORH već tri godine zabavljaju sa aferom Krš Pađane i beznačajnim sms  porukama, uredbom o zakupu šumskog zemljišta i potrebnom broju uvjetnih grla po hektaru, u miru i tišini su se pomno projektirali mega vjetroparkovi diljem krških pašnjaka

Add a comment

Opširnije...