Johnny Otočac: Zombie Land

Pin It

Filmovi o zobijima iz 80ih godina prošloga tisućljeća su najbolji primjer onoga što nas je sada snašlo.

U tadašnjim filmovima zombiji su žderali ljudske mozgove kako bi opstali, a to se danas masovno ostvarilo na više načina. Jedan od glavnih načina je žderanje ljudskih mozgova kroz medije, koji žderu ljudske živce kroz moždane vijuge, šireći strah, pederluk, lezbijstvo, laži i paniku.

Tako smo danas došli u situaciju da sami, samoubojstveno plaćamo svoje žderače naših mozgova, a oni kao ni malo ne primjećuju da su prokletstvo ovoga svijeta, na čelu sa političarima svih ovosvjetskih civilizacija i politika.

To me podsjeća na priču, kada su mi kao klicu pričali da narkomani, kad se upiknu heroinom, a leže na hrpi smeća, misle da leže na hrpi rajskog cvijeća.

To je tako kada sotonskom idiotu kažeš da je politika boljitak, a on je shvati kao bolitak, odnosno bol za cijeli svijet oko njega, osim za njega, te se politički školuje na račun krvi i smrti naroda iz kojega se prokleto izkopiletio.

(Eto i novi gradonačetnik Zagreba ima psa koji se zove Božko, odnosno Bog, dok njegova zamjenica ide u sodomogomorašku paradu kad već neće njen pas ili bilo koja životinja i zvijer.)

Stvar je jednostavna. Jugoslavija je bila četnička država, jer od raspada su je branili četnici, zajedno s desetkovanom JNA, a desetkovana JNA je četnička prokletinja, a ne vojska.

Odnosno, svi oni koji sanjaju Jugoslaviju danas, sanaju nas u tanjuru, na ražnju, na ražnjićima sutra!

U drugom svjetskom ratu, srpski četnici su se spojili sa hrvatskim četnicima, gdje? Kod Makarske. Sa kim? Sa pradjedovima i djedovima anemičnih hrvata, odnosno agnostičnih zombija u hrvatskoj koži sa kerberovim srcima.

I dakle, mi Hrvati, nakon što su nas te paklene ljudožderske sotone u svinjskoj koži pobacale u jame, tražimo od istih ti sotona da nam pruže ruke spasa i izvuku nas iz jama u koje su nas oni pobacali?

Narode, ne vjeruješ ti baš u Isusa Krista! , jer te srbi (luđaci - po Raškoviću) žderu u ćevapima na tone.

A kad pripadnik srpske ćevabdžijnice s ljudskim mesom u Vukovaru udara dijete, hrvatsku budućnost pred pekarom, onda se javlja dobitnik nagrade HND, telegrafer Hrvatožder Dimitrijević i napada pjesmu "Evo zore evo dana, evo Zriskog Frankopana (Jure i Bobana: Šuška i Tuđmana).." samo kako bi prebacio sotonsku lopticu na našu ustašku stranu i prikrio Miloša Bačića, pobjesnjeloga psihopata, ljubetalja sotonske SPC, kako bi na miru Dimitrijević, Bačić i ostali ljudožderi iz partizanskog bunkera na Topčideru mogli okretati Hrvate na ražnju u ime KaniBaala (BaalKana) i dalje, zajedno sa prokletnicima od Triglava do Prokletija uz ples po Dolini smrti po kostima Hrvata.

Naročito kada se pouzdano i činjenično i dokazano zna da je glavni cilj sotonista (Sons of Sam, odnosno po Book of SaW, s izokrenutim M u W) iz 70ih godina prošloga tisućljeća, bio uništiti srednju klasu na svijetu, kako bi krenuli dalje u konačni propast civilizacije. Ma da? Pa mi od 2000 godine nemamo srednji stalež. Čudno. Hm......?

Možda zato i izmišljaju holokauste, Jasenovce, Jadovna,.......... samo kako bi opravdali svoje ljudožderstvo unaprijed? Hells Proces & Progres?

Ipak, počeli su padati protupolitički antisamovski (la macron) šamari po svijetu. Napokon!

ZA KRALJEVSTVO NEBESKO - SPREMNI!

Johnny Otočac